Перейти до змісту

Оплата комунальний через Інтернет

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Хтось оплачує комунальні послуги через інтернет-банкінг? Якщо так, через який банк. Знаю, що є можливість в Привата, але не знайшов там реквізити наших підприємств, написало, що поки не підключений наш регіон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Живу у Володимирі, місяць тому вирішив спробувати що це за така крута послуга «інтернет-банкінг», оскільки рахунок в Хрещатику в мене звернувся до них і вже другий підряд місяць не витрачаю часу на походи у відділення на сплату комун. та інтернет рахунків. Доволі зручний винахід 21го століття :)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Живу у Володимирі, місяць тому вирішив спробувати що це за така крута послуга «інтернет-банкінг», оскільки рахунок в Хрещатику в мене звернувся до них і вже другий підряд місяць не витрачаю часу на походи у відділення на сплату комун. та інтернет рахунків. Доволі зручний винахід 21го століття :)))

А що там в Хрещатику з комісією на дану послугу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що там в Хрещатику з комісією на дану послугу?

Там швидше не комісія, а абонплата щомісячна, 10 грн. Як на мене не багато, враховуючи ті гроші і час що витрачаются на дорогу, та черги до відділення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Там швидше не комісія, а абонплата щомісячна, 10 грн. Як на мене не багато, враховуючи ті гроші і час що витрачаются на дорогу, та черги до відділення.

А квитанції просто потім роздруковуються чи як? Мало що може трапитись, з нашими житлово-комуталньними установами, потрібно чітко вести звітність по сплаченим рахункам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А квитанції просто потім роздруковуються чи як? Мало що може трапитись, з нашими житлово-комуталньними установами, потрібно чітко вести звітність по сплаченим рахункам.

Звичайно обов’язково потрібно зберігати усі квитанції, при оплаті через інет квитанції з печатками вам будуть надсилати поштою один раз на квартал. На вашу вимогу можуть і терміново надіслати, про це не хвилюйтесь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно обов’язково потрібно зберігати усі квитанції, при оплаті через інет квитанції з печатками вам будуть надсилати поштою один раз на квартал. На вашу вимогу можуть і терміново надіслати, про це не хвилюйтесь.

Значить цивілізація прийшла і на Волинь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...