Перейти до змісту

Продам Нетбук Acer One 751h

Da_Vin4i

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продаю свого друга Acer One 751h виручяв в багатьох ситуаціях. причина продажу потрібні гроші.

стан на 4+

характеристики огляд http://rozetka.com.ua/ru/products/details/27608/index.html#tab=characteristics

Экран 11.6" (1366x768) WXGA

Процессор Intel Atom Z520 (1.33 ГГц)

Объем оперативной памяти 1 ГБ

Тип оперативной памяти DDR2

Чипсет Intel US15W

Жесткий диск 160 ГБ

Графический адаптер Интегрированный в чипсет Intel GMA 500

Сетевые адаптеры Wi-Fi (802.11 b/g), Bluetooth, Ethernet

Дополнительные возможности Веб-камера 0.3 Мп

Разъемы и порты ввода-вывода 3 порта USB 2.0 / RJ45 (LAN) / VGA / линейный выход / микрофонный вход / кард-ридер 5-в-1 (MMC, MS, MS Pro, SD, xD-Picture)

Батарея Литий-ионная, 6 ячеечная, 5200 мАч

Габариты (Ш х Г х В) 284 x 198 x 25,4

Вес 1.35

отлічний для подорожей, роботи і навчання.

купував за 3400 коли ще був новинкою

продаю за 2200 , можливий торг

мої контакти

0500152811

Опубліковано

дуже висока ціна, якщо хочеш щоб хтось поцікавився - значно зниж ціну!

Опубліковано

Існує загальне правило, коли ціна на б/у річ удвічі менша від ціни нової. При ціні в 2450 грн він мав би коштувати 1225 грн.

Опубліковано

круте правило :)

а не -30% +\- трошки?

Цікаво глянути,що на форумі продав gavman по своєму *загальному правилу*? :_14:

Опубліковано

Якесь слабеньке "загальне правило". Пропоную зменшувати ціну в три рази. А краще в чотири.

Опубліковано

gavman

От ти тут продаєш згущене молоко, явно що не в магазині, в себе вдома. Нова вартує в магазинах 11-14 грн. Тобто по "твоєму закону" ти повинен її продавати по 5.5 - 7 грн.

http://board.lutsk.ua/topic/90753-prodatsja-zgushonka-v-va-blorus/page__p__1052421681#entry1052421681

Опубліковано

2 Davids не зовсім зрозумів яким чином ціна на "згущонку" може визначати ціну на нетбук (1. Вона не б/у. 2. В магазинах її нема.), але в любому випадку вдячний за рекламу!!!

Опубліковано

to gavman: а почуття гумору бачу присутнє :-))) до речі, стілець я навіть у руках не тримав-мопед не мій :-))) Реклама про згущене молоко спрацювала-буду мати на увазі.))

to Da_Vin4i: скільки часу нетбук був у користуванні?

Опубліковано

дивлячіся на ваші закони, обговорення, ціну можу скину до 1800 МАКСИМУМ!

ноут в мене трохи більше ніж рік. документи,коробка - все є

купувалась отдельно сумка до ноута, ідеально підходить під його розмір від фірми case logic за ціною 250. враховуючи що вонра б.у. - 30%,можу навіть скинути даже 50% від сумки,тому що без нетбука її нема сенсу носити = 125 грн

навіть за 100 грн, при умові покупки нетбука за 1800=)

Опубліковано

дивлячіся на ваші закони, обговорення, ціну можу скину до 1800 МАКСИМУМ!

ноут в мене трохи більше ніж рік. документи,коробка - все є

купувалась отдельно сумка до ноута, ідеально підходить під його розмір від фірми case logic за ціною 250. враховуючи що вонра б.у. - 30%,можу навіть скинути даже 50% від сумки,тому що без нетбука її нема сенсу носити = 125 грн

навіть за 100 грн, при умові покупки нетбука за 1800=)

тут глянь http://rozetka.com.ua/acer_aspire_one_d257_n57ckk_lu_sfs0c_093/p167238/

Новий нетбук по параметрах значно потужніший чим твій + гарантія - коштує 2 228 грн

який сенс комусь купляти в тебе

Опубліковано

Fin4

Ну 1000 це замало. За 1400-1600 можна продавати.

в районі 1400-1600 можна було б цінити нетбук (в пості №14 посилання) якби він був б\в

а цей я рахую не вартує таких грошей, тим більше що він у використанні, судячи по ціні, за якою куплений більше двох років

Опубліковано

згідний з Yurik89

-відчутня різниця 11,6 + підсилена батарея.

по 3 - в "нет наличии" - це не те що Є прям ТУТ!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...