storm Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 20:23 #1 Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 20:23 На ноуті стоїть 2 ОС: Win 7 i Opensuse (Linux). При завантаженні Win 7 вибиває такі помилки: а потім Зараз під Ubuntu (загрузився з флешки). Доступ до жорсткого диску: можна читати/записувати файли. Ось кілька скрінів стандартної утиліти для дисків: після натискування "Check Filesystem" і ще їхній смарт скан Перед цим під Він7 ноут почав глючити. Я його виключив знатиснувши "велику" кнопку. Підкажіть в чому проблема)
storm Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 20:30 Автор #2 Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 20:30 Мені потрібно форматувати вінт і перестановлювати він7 чи є інші шляхи?
Yuraul Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 20:34 #3 Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 20:34 По ходу, вінт сипеться. Раджу все зливати і нести в ремонт, якщо гарантійний.Бутменеджер можна відновити, але там ще багато чого могло посипатись, раз стільки секторів заремапило.Словом, раджу зайнятись копіюванням інформації, а на вінду забити (вже на робочий вінт нову ставитимеш).
storm Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 20:49 Автор #4 Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 20:49 По ходу, вінт сипеться. Раджу все зливати і нести в ремонт, якщо гарантійний.Бутменеджер можна відновити, але там ще багато чого могло посипатись, раз стільки секторів заремапило.Словом, раджу зайнятись копіюванням інформації, а на вінду забити (вже на робочий вінт нову ставитимеш).Шото перспектива купляти новий вінт мене не радує. І скільки приблизно мені коштуватиме "таке" щастя?І вінту точно кранти? Надія хоча б є?
Litovets Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 22:31 #5 Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 22:31 Шото перспектива купляти новий вінт мене не радує. І скільки приблизно мені коштуватиме "таке" щастя?І вінту точно кранти? Надія хоча б є?Як вже писали вище, перше чим треба зайнятися це витягнути із цьго вінта всю важливу інфу і зберегти її на якомусь надійному носієві.А вже далі, якщо ноут гарантійний, нести по гарантії. Якщо ж не гарантійний і нема бажання чи коштів купувати новий вінт, користуватися тим що єпоки ще працює звісно поставивши нову ОС.Колись з одним із компів мав схожу проблему, кілька раз злітала ОС через появу нових бед-блоків.Проте зупинившись на 3-х чи 4-х ББ вінт сипатись перестав і поки що працює по цей час.
storm Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 22:56 Автор #6 Опубліковано 6 Грудня, 2011 в 22:56 Пробував робити з біоса стандартну діагностику HP, то на жорсткому диску вона злітає(якими взагалі програми можна перевірити повністю все залізо? типу які записуються на диск/флешку
BACbOK Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 05:48 #7 Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 05:48 Скачай hiren's boot cd, загрузися з нього.Там порийся в розділі Тест, знайдеш пару нормальних програм.А ще я тобі рекомендував би з того ж hiren's boot cd відформатувати свій Hitachi фірмовою прогою від виробника (вроді десь в розділі HDD є для різних виробників).
storm Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 20:14 Автор #8 Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 20:14 Вчора пробував поставити Win7: поставив галочку форматувати диск С, натиснув далi... комп зависнув i тепер вiн зависаэ кожного разу як появляэться якась згадка про жорсткий диск на екранi. Всю потрiбну iнфу я встиг перекинути, дякую за пораду)Ноут уже не на гаранii тому сам розберу, зныму жорсткий диск, почищу. +ноут недавно падав, гляну чи там все цыле.
storm Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 21:51 Автор #9 Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 21:51 Новий вінт купляти не хочеться, а треба ;(Дайте, будь ласка, пораду по покупці жорсткого диску.
Litovets Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 08:30 #10 Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 08:30 ноут недавно падав, гляну чи там все цыле.От і цілком можлива причина чому посипався вінт.Дайте, будь ласка, пораду по покупці жорсткого диску. Тут на бордівській барахолці повинні продаватись б/в IDE(PATA) 2.5" диски, новий купувати недоцільно, імхо.
VeryFate Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 10:15 #11 Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 10:15 Підкажіть в чому проблема)В наявності атріцательної карми. Тіпа не судьба.
storm Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 14:42 Автор #12 Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 14:42 Підкажіть в чому проблема) В наявності атріцательної карми. Тіпа не судьба. Типа пошутил, Петросян
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.