Перейти до змісту

Проблеми із завантаженням ОС ;(

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На ноуті стоїть 2 ОС: Win 7 i Opensuse (Linux). При завантаженні Win 7 вибиває такі помилки:

post-5463-0-59406700-1323201277_thumb.jp а потімpost-5463-0-88232100-1323201285_thumb.jp

Зараз під Ubuntu (загрузився з флешки). Доступ до жорсткого диску: можна читати/записувати файли.

Ось кілька скрінів стандартної утиліти для дисків:

post-5463-0-27316300-1323202258_thumb.pn

після натискування "Check Filesystem"

post-5463-0-11518400-1323202343_thumb.pn

і ще їхній смарт скан

post-5463-0-68772200-1323202648_thumb.pn

post-5463-0-04634600-1323202659_thumb.pn

Перед цим під Він7 ноут почав глючити. Я його виключив знатиснувши "велику" кнопку.

Підкажіть в чому проблема)

Опубліковано

Мені потрібно форматувати вінт і перестановлювати він7 чи є інші шляхи?

Опубліковано

По ходу, вінт сипеться. Раджу все зливати і нести в ремонт, якщо гарантійний.

Бутменеджер можна відновити, але там ще багато чого могло посипатись, раз стільки секторів заремапило.

Словом, раджу зайнятись копіюванням інформації, а на вінду забити (вже на робочий вінт нову ставитимеш).

Опубліковано

По ходу, вінт сипеться. Раджу все зливати і нести в ремонт, якщо гарантійний.

Бутменеджер можна відновити, але там ще багато чого могло посипатись, раз стільки секторів заремапило.

Словом, раджу зайнятись копіюванням інформації, а на вінду забити (вже на робочий вінт нову ставитимеш).

Шото перспектива купляти новий вінт мене не радує. І скільки приблизно мені коштуватиме "таке" щастя?

І вінту точно кранти? Надія хоча б є?

Опубліковано

Шото перспектива купляти новий вінт мене не радує. І скільки приблизно мені коштуватиме "таке" щастя?

І вінту точно кранти? Надія хоча б є?

Як вже писали вище, перше чим треба зайнятися це витягнути із цьго вінта всю важливу інфу і зберегти її на якомусь надійному носієві.

А вже далі, якщо ноут гарантійний, нести по гарантії. Якщо ж не гарантійний і нема бажання чи коштів купувати новий вінт, користуватися тим що є

поки ще працює звісно поставивши нову ОС.

Колись з одним із компів мав схожу проблему, кілька раз злітала ОС через появу нових бед-блоків.

Проте зупинившись на 3-х чи 4-х ББ вінт сипатись перестав і поки що працює по цей час.

Опубліковано

Пробував робити з біоса стандартну діагностику HP, то на жорсткому диску вона злітає(

якими взагалі програми можна перевірити повністю все залізо? типу які записуються на диск/флешку

Опубліковано

Скачай hiren's boot cd, загрузися з нього.

Там порийся в розділі Тест, знайдеш пару нормальних програм.

А ще я тобі рекомендував би з того ж hiren's boot cd відформатувати свій Hitachi фірмовою прогою від виробника (вроді десь в розділі HDD є для різних виробників).

Опубліковано

Вчора пробував поставити Win7: поставив галочку форматувати диск С, натиснув далi... комп зависнув i тепер вiн зависаэ кожного разу як появляэться якась згадка про жорсткий диск на екранi. Всю потрiбну iнфу я встиг перекинути, дякую за пораду)

Ноут уже не на гаранii тому сам розберу, зныму жорсткий диск, почищу. +ноут недавно падав, гляну чи там все цыле.

Опубліковано

Новий вінт купляти не хочеться, а треба ;(

Дайте, будь ласка, пораду по покупці жорсткого диску.

Опубліковано

ноут недавно падав, гляну чи там все цыле.

От і цілком можлива причина чому посипався вінт.

Дайте, будь ласка, пораду по покупці жорсткого диску.

Тут на бордівській барахолці повинні продаватись б/в IDE(PATA) 2.5" диски, новий купувати недоцільно, імхо.

Опубліковано

Підкажіть в чому проблема)

В наявності атріцательної карми. Тіпа не судьба.

Типа пошутил, Петросян :sm110:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...