Перейти до змісту

Оформление топиков в разделе Видео


t0rik

Рекомендовані повідомлення

  • Адміністратори

ОЧЕНЬ большая просьба оформлять все топики с релизами фильмов вот так:

Шакал/The Jackal (HDRip) 1997

aabbd0df40ab06f596e49cb8d6badfca.jpeg

Год выпуска: 1997

Страна: США, Alphaville / Mutual Film Company, США

Жанр: боевик, триллер, приключения, криминал

Продолжительность: 02:04:18

Перевод: Профессиональный многоголосый закадровый

Субтитры: есть

Режиссер: Майкл Кэйтон-Джонс /Michael Caton-Jones

В ролях: Брюс Уиллис /Bruce Willis/, Ричард Гир /Richard Gere/, Сидни Пуатье /Sidney Poitier/, Стивен Спинелла /Stephen Spinella/, Тесс Харпер /Tess Harper/, Матильда Мэй /Mathilda May/, Ричард Лайнбэк /Richard Lineback/, Серж Уд /Serge Houde/, Джек Блэк /Jack Black/, Дэвид Хэйман /David Hayman/, Джон Каннингэм /John Cunningham/, Дайэн Венора /Diane Venora/, Джей К. Симмонс /J. K. Simmons/

Описание: В Москве вице-директор ФБР (Пуатье) с помощью майора милиции Валентины Козловой, суровой женщины с обезображенным шрамом лицом, производят задержание крупного российского мафиози. Тот оказывает сопротивление и умирает от пули. Глава мафии и брат покойного по имени Терек вызывает наемного убийцу по кличке Шакал (Уиллис), лучшего в мире профессионального киллера, которого никто из представителей закона не знает в лицо. Безжалостный киллер, относящийся к своей работе как к искусству, должен ликвидировать директора ФБР за 70 млн. долларов. Для его поимки и обезвреживания из тюрьмы освобождают единственного человека, способного его опознать, - террориста Деклана Малкуина, бывшего члена ИРА (Гир). На сей раз он соглашается поработать в интересах США и России в обмен на позволение увидеться с бывшей возлюбленной и освобождение из заключения. Идет напряженнейшая игра в "кошки-мышки", во многом напоминающая сюжет романа Фредерика Форсайта, по которому был поставлен оригинальный фильм "День шакала". Любители жанра и поклонники Уиллиса и Гира получат гарантированное удовольствие, хотя, на мой взгляд, первый фильм был лучше - Фред Циннеман создал классический политический детектив, вскрыл механизм осуществления заговоров, интриг авантюристов от политики при реализации преступных планов. (Иванов М.)

Качество: BDRip [blu-Ray /HDtracker]

Формат: AVI ///СОВМЕСТИМО С БЫТОВЫМИ ПЛЕЕРАМИ///

Видео: 720x304 (2.37:1), 23.976 fps, XviD MPEG-4 ~1738 kbps avg, 0.33 bit/pixel

Аудио 1: (rus) 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 3/2 (L,C,R,l,r) + LFE ch, ~448.00 kbps avg

Аудио 2: (eng) 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 3/2 (L,C,R,l,r) + LFE ch, ~320.00 kbps avg

Старый добрый фильмец :ok2:

LINK

Простая схема:

1) Название
2) постер
3) Информация о фильме (актеры, режиссеры, страна, год выпуска, )
4) Описание.
5) Технические характеристики (Аудио, видео, битрейты, кодеки)
6) Скриншоты
7) Линк (внутренний, внешний )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 рік потому...

Внесу поправки: щоб потім не було ображених!

приклад.

"Зеркала/Дзеркала/Mirrors [2008] DVDrip" - назва у темі і топіку

"Zerkala.DVDRip.2008.Interfilm.avi" - назва файлу

або

"Zerkala_DVDRip_2008.avi" чи "Mirrors_DVDRip_2008.avi" (чому так? - не всі знають англ. мову досконало і, для прикладу "negotiator" - переговорщик - перекладуть не всі). Писати назву фільму ВИКЛЮЧНО латиницею ніяких російських літер та пробілів у назві.

для всього іншого, власне, є готові шаблони . (тема про HD Video, чи будь-який торрент трекер, там дуже гарно зроблені шаблони) і можна скопіювати з того ресурсу, звідки брався фільм.

Висловлюватися чітко лаконічно. Обговорити сюжет і т.д.

Я маю на увазі:

"+1" "плюспіцот" "Заливай" і тому подібне. - не потрібно цього!! Такі пости не несуть ніякого смислового навантаження.

Товариші, хочете подякувати - додайте репутації (замість посту "+1" ) - людині буде приємніше.

Замість "Заливай!" - натисніть кнопочку "Поддержал" - і людина знатиме к-сть людей, що хотіли б переглянути фільм.

Дочекайтеся 5-6 голосів (принаймні) - щоб не засмічувати обмінник.

Далі: Правила розділу "Відео", читати перш, ніж щось заливати/пропонувати. Використовувати "пошук", кілька варіантів (російська , українська, оригінальна назва) Впевнитися, що теми немає - і лише тоді створювати.

Замовлення та пошук фільмів знаходяться і відповідному розділі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 7 місяців потому...

Вважайте за правило. Для порядку у темі. Якщо я пошуком шукаю фільм Хенкок , то знаходжу лише CamRip. А уже в темі, добряче порившись, винайду і DVDRip і варіанти із різними звуковими доріжками. Тому:

Якість фільму повинна відповідати заявленій у темі. Якщо ж якість Вашого фільму краща - створюйте нову тему, якщо відрізняється - лише

кількома параметрами (на Вашу думку кращими) - пишіть у назві теми слово **PROPER**

Приклад.

Хэнкоk / Hancock (2008) CAMRip

Хэнкоk / Hancock (2008) DVDRip

Хэнкоk / Hancock (2008) DVDRip *PROPER* - (якість картинки, бітрейт, звук мають кращі параметри від попереднього)

Хэнкоk / Hancock (2008) BDRip - тут варто зазначити, що ці ріпи бувають різні. Якщо це HDRip (High Definition) - то слід зазначити розмір картинки [1080p] чи [720p] . Якщо ж ріп зроблено із HDRip-ів - то лишити просто HDRip.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 8 місяців потому...

як тепер постити нові релізи у розділі відео? прикріплювати голосування чи потрібно заливати чи ні? а то уже поступають жалоби :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як тепер постити нові релізи у розділі відео? прикріплювати голосування чи потрібно заливати чи ні? а то уже поступають жалоби :)

Розгалужені голосування з багатьма варіантами відповіді тільки відіб'ють бажання ділитися медіафайлами, так як тих хто не захоче скористатися файлом буде завжди більше ніж бажаючих (не та якість, не та тематика,не ті актори, не той жанр).

Доцільним залишається створення голосування з одним варіантом відповіді (аналог попередньої версії "підтримав"), тим паче, що правилами озвученими в цьому ж топіку (пост 25 ноября 2008) забороняються пости типу "+1" і т.п. Питання набору певної кількості голосів для заливки на ftp - це більше питання совісті і економії загально-використовуваного місця, особливо враховуючи, що на форумі організований підрозділ пошуку та заливки медіафайлів по замовленню (бажання однієї людини) і те, що є можливість будь-якого користувача ДМ залити на ftp будь-яку інформацію без оформлення релізу на форумі взагалі.

Надзвичайно болючим для декого питанням, особливо в результаті занулення репутації користувачів після переходу на нову версію форуму, є вираження схвалення релізу методом підвищення репутації. Ймовірно це зв'язаноз точкою зору, що "сказати щось смішне" варте більше ніж "зробити щось добре", що знову ж повертає нас до методу голосувань і свідомого користування ftp.

Усе вище викладене - імхо. Останнє слово як завжди за модрераторами і адміністрацією.

З.І. Можливо відповідь є у посиланні в цій темі, але після переходу лінк ще не поправили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лінк оновлено.

Хоча, якщо користувачі будуть в темі відзначатися, про бажання/небажання переглянути контент, запропонований у темі, нічого поганого в цьому не бачу. Єдине, щоб це було гарно, все ж таки утриматися від постів типу "Плюсспіццот" і т.д.

Варто написати по-людськи - "Хочу", "Не хочу", "Підтримав". Щоб повідомлення несло зміст.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я так зрозумів, можна що і в самій темі писали "заливай") так і прикріпити голосувалку з одним варіантом відповіді ібо тим кому не цікаво хай не дивляться)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все одно ж писатимуть. всіх не перебаниш :)

Хтось послухає, утримається..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

очень прошу модеров и админов изменить порядок обновлений в разделе видео, по мере поступления тем, а не комментариев к темам, хочется посмотреть что-то новое и пол часа сидишь изучаешь ссылки за 2009 год =( Я понимаю что ап это хорошо, но как-то не удобно, мошт я один такой, а мошт меня и поддержат, голосовалка ответит точнее...Спасибо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...