Перейти до змісту

toj_tu

Учасники
  • Постів

    1 016
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    7

toj_tu став переможцем дня 7 грудня 2022

toj_tu мав найпопулярніший контент!

Репутація

432 Поважний

Відвідувачі профілю

3 866 переглядів профілю
  • zverexe

  • Student91

  • Lar4ik

  • Jl6owa

  • VojinSvitla

  • KAY

  • maluj

  1. У найгарячіші точки на Сході – саме туди веземо цей цінний вантаж. Шість вантажівок DAF, Старлінки, два потужних генератори, колеса, пральні машини, телевізійна панель та хімічні грілки поповнять потреби десантних, артилерійських бригад та воїнів-спецпризначенців. Тут і спеціальний КУНГ, з якого запускаються БПЛА «Посейдон», проводячи артилерійську розвідку вздовж лінії фронту. Система спостереження – така сама, яку встановлював Гліб Бабіч у 10-й гірсько-штурмовій бригаді. А ми продовжуємо його справу. Також ми одні з перших веземо військовим хімічні підігрівачі для рук і ніг, щоб нашим хлопцям було тепліше. Усе це – один день нашої з вами роботи: Фонд Порошенка, ROSHEN, всіх, хто задонатив до ГО Справа Громад. Вдячний кожному, хто робить все, щоб наблизити нашу з вами перемогу. І найбільша вдячність нашим Збройним Силам України, які стоять стіною, бо їхній дух сильніший, ніж будь-яка зброя агресора.
  2. І з Харкова антонівці теж летіли,але висновків ніяких.Крім того війна.Жах. На мій погляд -прем*єр ,очільники СБУта РНБО повинні піти.
  3. А ось і перші https://myzukrainy.net/beteran-00s-hetman-pro-katastrofu-u-brovarakh-tse-ne-vupadkovist-tse-nishcho-inshe-iak-video/?fbclid=IwAR2rMFo37XqytiJ6RgipIjpjzD--03KeN6lum_6LwsPSs-hbzKI8p4S8z4E
  4. https://zn.ua/ukr/UKRAINE/khto-buv-na-bortu-hvintokrila-dsns-jakij-zaznav-avariji-u-brovarakh-spisok-zahiblikh-foto-.html
  5. Особисто мене цікавить одне - Чому 9 топ фахівців одного міністерства .на чолі з міністром, запхали в один транспортний засіб під час війни?
  6. Жахливі шокуючі новини зранку. Падіння гвинтокрила в Броварах забрало життя вже 18 осіб, з яких 3 дітей. Постраждали ще 29 людей, серед яких 15 дітей. Важко повірити і прийняти. Серед жертв авіакатастрофи керівництво МВС: міністр Денис Монастирський, перший заступник Євгеній Єнін та держсекретар Юрій Лубкович. Країна втратила справжніх патріотів, які зробили чимало для майбутньої перемоги України. Щирі співчуття рідним і близьким загиблих у цій катастрофі. Світла пам'ять!
  7. Те, що ми привезли сьогодні – на перший погляд дрібничка, але це дуже особистий проект. Днями я повернувся зі Сходу, з-під Соледара, де спілкувався з воїнами, які довгі місяці давали бій росіянам. Так от, мене важко шокувати і засмутити, але обморожені пальці рук і ніг, екстренні ампутації не через поранення, а через холод, змусили здригнутися навіть мене. Сьогодні я вже тримаю в руках хімічні грілки. Цей вантаж – сто тисяч маленьких пакетиків, а значить сто тисяч врятованих рук і ніг. Вдячний нашим логістам, юристам, які знайшли їх на ринку та уклали контракти, вдячний ROSHEN. І головне – дякую за швидкість, з якою ви це зробили. Бо кожна хвилина на фронті для наших воїнів важлива. Сьогодні до нас на склад приїхали генератори. Ми дуже довго на них чекали. Більше трьох місяців вони йшли до нас з південно-східної Азії. А тепер – підуть у війська. В умовах енергетичної кризи дизельні генератори конче необхідні, ну і додатково забезпечать живлення Старлінків, які ми вчора передали. Також наші пікапи та буси потребують шин. Машини є, а шин немає. Тому ми замовили більше 250 шин. І це все терміново їде на фронт. Ми маємо помститися за Бучу, за Маріуполь, за Ірпінь, за Тростянець. Помститися за Дніпро. Не пробачимо. Слава Збройним Силам України!
  8. «Слідство.Інфо» проаналізувало, скільки грошей заробили за дев’ять років співпраці з каналом «1+1» олігарха Ігоря Коломойського компанії групи «Квартал 95» оточення президента Володимира Зеленського. І скільки із цього сплатили податків на прибуток. Спойлер — усього трохи більше 3 мільйонів доларів. І це не враховуючи "Сватів ", "слуг" і іншої по#бєні. https://www.slidstvo.info/articles/podatok-na-smih-skilky-otrymav-byudzhet-vid-biznes-imperiyi-volodymyra-zelenskogo/
  9. До відома.Ліпецька фабрика була закритав 2014 році.Повне закриття в січні 2017.До цього часу йшли судові справи.
  10. Зелень кинула клич :спочатку перемога ,а потім все інше.Народ підтримав.(вірніше проковтнув).Поки народ воює "зє" проводить "зє" апрос..А їм що?На фронті жодного слуги ,а "інший" народ - нехай воює.
  11. РОЗМІНУВАННЯ ЧОНГАРУ: ХРОНОЛОҐІЯ ПОДІЙ 9 грудня 2019 року. У Єлисейському палаці в Парижі завершилася чотирьохстороння зустріч президента Зеленського з Макроном, Меркель, а також Путіним. Інформація про домовленості та зобов’язання не розголошувалася. 26 лютого 2020 року, через півтора місяця, Зеленський анонсував плани по Чонгару: “Держава спільно з компанією Socar до кінця року відкриє на Чонгарі великий хаб — центр надання адміністративних послуг, зона відпочинку та інші дуже важливі об’єкти”. 10 грудня 2020 року, ще через десять місяців Єрмак звітував про виконання плану щодо домовленостей та зобов’язань, які виникли на зустрічі лідерів «нормандської четвірки». «Завдяки зміні президентом Зеленським принципів державної політики, Україна робить набагато більше для допомоги нашим громадянам, які змушені залишатися на тимчасово окупованій території. Наприклад, украй важливо убезпечити людей по обидва боки лінії зіткнення від величезної кількості смертоносних мін. Наша делегація доклала максимум зусиль, аби погодити у серпні 20 ділянок для розмінування. Потрібно швидко виконувати цей план. Цю роботу може на власні очі побачити кожен, хто відвідає нові контрольні пункти на лінії розмежування, розбудовані за принципом сучасних сервісних хабів” — заявив Єрмак. 23 листопада 2021 року віце-прем’єр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук пообіцяла, що впродовж трьох місяців команда Мінреінтеграції запустить шатли на КПВВ “Чонгар” та “Каланчак”: від пункту пропуску до адмінмежі. 14 лютого 2022 року на КПВВ “Чонгар” та “Каланчак” розпочали курсувати шатли від пункту пропуску до адмінмежі. На тиждень раніше, ніж обіцяли. 24 лютого 2022 року через КПВВ “Чонгар” та “Каланчак” на територію України увійшли війська РФ, які захопили південь країни, Херсон, Мелітополь, Енергодар та заблокували Маріуполь. Нагадаю, що за два роки до цього, у грудні 2019 майже чотири години лідери «нормандської четвірки» спілкувалися без преси. Журналістам не дозволили бути навіть на початку їхнього спілкування. Зустріч перервали задля того, щоб відбулися перші особисті перемовини Зеленського та Путіна. І що шукає данілов з початку війни?
×
×
  • Створити...