Перейти до змісту

о измениях в подходе к разделу

Zevs_Isver

опросс  

44 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

вот такой вот опроссссс

частично навеян топиком, но мысль летала давно

высказываемся....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 73
  • Створено
  • Остання відповідь

мда. не думал что такой вопрос постанет..

если вы еще будете брать деньги за линки на фильмы или за трафик городской - кто же с вами останется то? :)

таких денег за фильмы не жалко. просто нужно ли платить если есть места где можно взять бесплатно? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По-моему, платить стоит только за самые-самые новинки. А остальное, как тут выразился mass, можно достать бесплатно (даже не за пиво, а БЕСПЛАТНО).

Но конечно же, найдутся такие, кто обозвут меня жлобом или типа того...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Chill

полностью поддерживаю. я бы согласился платить за фильм (с хорошим качеством) которого еще нигде нету.

но если уж платить то с удобствами. например снимать со щета на ЛМ-вском аккаунте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2mass

а кто у нас видел "старые фильмы, которые есть везде, с плохим качеством"? :D

а если "снимать со щета на ЛМ-вском аккаунте" то нужно будет ещё заплатить программерам чтобы написали(дописали) такую штуку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ок. значит "снимать со щета на ЛМ-вском аккаунте" отменяеться.

а как ты другим образом представляешь оплату фильмов?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну например так:

mass получает логин на ФТП и ложит денюжку(мегабайты), например 700мб = 1 грн, положил 10 грн - получил 7G трафика к фтп,

как ты его выюзаеш - твоё дело (хоть десять раз скачай один и тот же фильм)

кончились гигабайты - ещё прикупил, если понравился сервис....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

даже незнаю. таким образом трафик с фильмами будет платным (700М = 1 грн). я за 20 дней выкачал 36гиг. в основном фильмы. это примерно 50 грн.

не выгодно. я против такого...

или может я чтото не так понял?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

700M = 1грн это достук к ФТП,

трафик по идее халявный

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну давайте створюйте.. скидаємось на один логін фтп:P і дивимось якісно нові фільми.:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну давайте створюйте.. скидаємось на один логін фтп:) і дивимось якісно нові фільми.:)

Дело говоришь. :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В принципі я згодний з Зевсом. Заплатити гривню чи дві за новий фільм з гарною якістю - це зовсім не багато.

Згідний я і з новеном (рідко це буває, да, Ромич? :P ). Якшо ці гроші підуть тому хто шукав (або ріпав) фільм, чи адмінам які все це потім сортують і іншою фігньою займаються (яка скоріше всього не записана в їх посадовій інструкції) - це одне, а якщо тому ж ФК, то це буде занадто...

Критичний тут тільки одни момент - оплата цих послуг, бо варіант з ФТП я шось не розрулив

ІМХО ідея має право на життя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та все просто.. платиш за трафік який іде по фтп акаунту окремому..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а якшо я сижу на АДСЛ де вхідний безплатний? тоді як платити? чи шефу ще один рахунок нести? "за фільми" - 25 грн. без ПДВ :P цікаво куди він мене пошле?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді просто робити доступ до ФТП платним. Взагалі. Типу фільми - 10 грн/міс, музика 10 грн/міс, ігри 10 грн/міс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 keepo

імхо в тебе поки найкращий варіант =) думаю цього і потрібно притримуватись

але я платив би тільки за фільми. муз і ігри я з ЛМ не качаю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

mass, в тому то і вся соль... кожен платить за те, що йому потрібно.

Ідея платити за лінк помоєму нежиттєздатна, а от платити за фільми/музику/ігри окремо реально.

ЗІ Плату визначає керівництво Фотакому...

ЗЗІ Реальніше всього після таких переробок Zevs_Isver плюне на закачку фільмів на ЛМ і буде правий, це його святе право (+ ніхто не буде заважати йому записувати це все на болванки за пиво/грн/ітд ітп)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а якшо я сижу на АДСЛ де вхідний безплатний? тоді як платити? чи шефу ще один рахунок нести? "за фільми" - 25 грн. без ПДВ :) цікаво куди він мене пошле?

если и шеф фильмы смотрит - то пусть платит :)

а если нет - то сам

Тоді просто робити доступ до ФТП платним. Взагалі. Типу фільми - 10 грн/міс, музика 10 грн/міс, ігри 10 грн/міс.

не,

нужно чтобы оплата была за количество скачаного,

а то может есть люди которые по 1-2 фильма в месяц качают(не интересно, времени нет и т.д.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО Ніх з цього не вийде. Що вже говорити про фільми, музику, ігри які після того як 1 зкачає за день обходять кучу рук якщо на 1й картці калбеку за 36грв сидять по 10-20 юзерів. В цьому і є вся нац ідея (обкравши людину ти злодій а обкравши фірму герой :) )

Єдина можливість зробити так як на Візорі (Ввести окремим пунктом внутрішній траф (анлім 25грв)) але саме відсутністю цього, в вигідну для юзерів сторону, і відрізнявся ЛМ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 keepo

"ЗІ Плату визначає керівництво Фотакому" - я проти

плату визначає людина яка буде цим займатись. я так поняв це буде Zevs_Isver? ;)

звісно і кошти будуть йти йому.

але тут буде інше питання. хтось буде кричати "за шо я плачу 10 грн в місяць якшо так мало нових фільмів і/або так довго ждати поки вони з'являться.."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО Ніх з цього не вийде. Що вже говорити про фільми, музику, ігри які після того як 1 зкачає за день обходять кучу рук якщо на 1й картці калбеку за 36грв сидять по 10-20 юзерів. В цьому і є вся нац ідея (обкравши людину ти злодій а обкравши фірму герой :) )

Єдина можливість зробити так як на Візорі (Ввести окремим пунктом внутрішній траф (анлім 25грв)) але саме відсутністю цього, в вигідну для юзерів сторону, і відрізнявся ЛМ.

по поводу колбэка - не совсем понял идею

по поводу анлима за 25 ргн - а как бороться с ВасейПупкиным который делает

"Ctrl+A - F5 - TAB - Ctrl+A - F8 - TAB" и так покругу

а все остальные теряются в догадках - почему жэ всё так медленно качается

2 keepo

"ЗІ Плату визначає керівництво Фотакому" - я проти

плату визначає людина яка буде цим займатись. я так поняв це буде Zevs_Isver? :)

звісно і кошти будуть йти йому.

ага, я на машину собираю,

не на комп - а на обычнуюю, с колёсиками

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нащот калбека (була така фішка колись що під одним логіном могло сидіти куча народу і пів луцька її юзали)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нащот калбека (була така фішка колись що під одним логіном могло сидіти куча народу і пів луцька її юзали)

:)

недонастроили сервис

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю, після введення оплати платити буде декілька людей.... Решта навряд чи підтримає.... Ну а від себе скажу так, качати з фотакома фільм за 20 хв, це добре, але з іншої сторони почекати ніч, теж не впадло.... А заморочуватись відносно оплати, не жалко.... просто гіморно....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дик я розумів що це тільки плата за нові фільми? чи ВЗАГАЛІ НА ВСЕ ЛМ ТРАФ(на все відео з лм)?... хм.. ну робіть робіть:) побачимо що з того вийде :) тєряюсь в догадках..

тільки побачте народ свого заливати не захоче :)

(в мене така маленька думка щодо НАЙНЯТИ ОДНУ! людинУ якаб ЗАЙМАЛАСЬ ЛМ!!!! і ніііпать мазгі всьо.)

ато виходить так.. що сервсі ніби хз як працює свалки, регіт, щось робиться, незнаємо що, і взагалі не чіпайте за це мені не плотють..:) а про гроші думаємо...

(Зевса не стосується..)

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...