Перейти до змісту

vadimaca

Учасники
  • Постів

    436
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

11 Байдужий

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Отримав назад відправлення. Так, скло екрану ціле, але під склом видна величезна сіра булька і кілька малих. В акті, який складав отримувач, так і вказано - упаковка прим'ята в місці пошкодження екрану. Взяв копію акту, склали претензію. Обіцяли на протязі 10 днів розглянути.
  2. І я так же нічого не підписував, видали чек-накладну. Нащо тоді просити оголошувати вартість, якщо ти не відповідаєш за вантаж?
  3. Доброго дня, панове. Склалася така неприємна ситуація з новою поштою. Відправляв телевізор 32" без заводської упаковки. Попросив запакувати. Запакували. Заявив оголошень вартість і наложений платіж однаковий - 2600 грн. Відправлення адресувалося в Херсонську область. Прибуло з пошкодженим пакуванням і з розбитим екраном. Зараз вертається назад в Луцьк. В мене в накладній пише - "відправлення не оглядадось". Наскільки я розумію - ніякої компенсації я не отримаю. І тепер нова пошта вимагає, щоб я оплатив пакування вантажу і його їзду туди сюди по Україні. Як тут бути?
  4. Продам 900 доларів по середньому ніко. 0976359оо9
  5. Продам 1900$ по середньому курсу о976359оо9 до 2 год дня.
  6. А що за фігня з електрикою? Бачу у колег по роботі те саме. Раніше споживав орієнтовно 100кВт, 1к квартира, кілька лампочок, пралка, лед тв, холодильник, ноут. За грудеь виявилось, що спожив 209 кВт! Які звісно порахували по 0.42 грн\кВт а не по 0,30 грн\кВт, як рахували до 150 кВт. За листопад інфи нема.Це наштовхує на думку що навмисно зафіксували так показники, щоб оплата пішла дорожче. Хтось з цим стикнувся?
  7. Доброго дня! 1) розвал 80грн одна вісь 2) перезути r13-r15 112 грн., r16-r20 -128грн, то вже зі знижкою 20% за 4 колеса 3) шини і ціни http://pitstop.com.ua/news/37/aktsiya-rozprodaj-zimovih-shin.html я тут працюю, і особисто займаюсь організацією роботи СТО, тому можу відповісти на всі питання гальма робите? Пропали в дорозі,ліве заднє колесо залито гальмівною рідиною.
  8. Накінець то на кривий вал можна буде їхати спокійно. Буваю там практично кожен день, як в обід так і після роботи, і їхати там спокійно просто неможливо, біля готелю і бізнес центру купа бех завжди ліва смуга завжди зайнята припаркованими авто, а тут якесь хамидло висовується на свому джипі і ти мусиш скочуватись ледь не до парка щоб його пропустити. Але, кажись такий експеримент на тій вулиці був, там і даішники часто стояли, нічого не допомогло, побачим як цей раз буде.
  9. Чесно признаюсь, в мене тих флешок пів відра))). Тут головне азарт)))) А мені його не позичати)))) та лан, а мені його якраз і не вистачає))))
  10. ну взагалі питання було адресоване конкретній людині, і я відповів в ЛС, хоч і з запізненням, нащо смітити в темі?
×
×
  • Створити...