Перейти до змісту

Mihas

Учасники
  • Постів

    303
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    1

Mihas став переможцем дня 24 вересня 2023

Mihas мав найпопулярніший контент!

Репутація

48 Байдужий

2 Підписка

Відвідувачі профілю

7 484 перегляду профілю
  1. Я такі брав (за посиланням). За характеристиками ніби подібні (там на сторінці є посилання на PDF з детальними характеристиками) Сонячна панель Leapton LP182-M-72-MH-550 Half Cell E-ENERGY.IN.UA Сонячна панель Leapton LP182-M-72-MH-550 Half Cell
  2. Спеціалізовані Енергетичні Технології - комплексні рішення альтернативної енергії для дому та бізнесу - Спеціалізовані Енергетичні Технології SETECH.IN.UA Тут замовляв сонячні панелі з установкою. Інвертор та акумулятори в мене вже були. То мені потрібні були тільки панелі, кріплення на дах, монтаж. І захист - блок вимикачів та заземлення
  3. Без Фіату: йде людина собі додому по забетонованій частині і все гут З Фіатом: Виїзджає Фіат, виносить з собою багно. Йде людина додому - несе собі те багно в квартиру на взутті
  4. Знову передзвонили аферисти з "Служби Безпеки Ощадбанку" Номер +380993370951
  5. Мені десь півроку тому телефонували з "служби безпеки Ощадбанку" з приводу блокування моєї картки. Ситуація аналогічна - картки цього банку не мав і не маю.
  6. Як на мене, то ніби не повинно це бути порушенням - знаку, який би забороняв поворт/заїзд, там немає. Принаймні не було, коли Гугл свої панорами знімав - щойно подивився. Ну а все, що не заборонено знаками чи правилами, є дозволеним.
  7. Всім дякую, проблему вирішено. Реальні показники зафіксовано (навіть є переплата у 500 грн). Те чудо, що зі мною спілкувалося, насправді взагалі не працівник Водоканалу, а колектор. Тому нічого конструктивного, крім "засудимо" і не міг сказати.
  8. Всім дякую за відповіді. Додаткова інформація по питанням вище: 1. Оплата проводилася через регулярні платежі в Приват24. Тому заборгованість не бачив. Просто згідно своїх середньомісячних витрат вносив оплату, а по кубам розносилося вже в банку чи ОЦ. 2. Згідно клейма на пломбі повірка здійснювалася в 2012 році. Лічильник "Такт" - періодичність повірки 4 роки. Якогось акту про повірку немає (повірка здіснювалась першим власником чи забудовником - я не в курсі, потрібно теж з'ясовувати). Але є договір з Водоканалом, де зафіксовано взяття лічильника на облік і зазначено початковий показник. 3. Квитанцій на руках немає, але є можливість роздрукувати їх в банку. Одним словом доведеться завтра йди до того водоканалу - нехай показують журнал зняття показів контролером з моїм підписом. Може і трапилась помилка, але мені хотілося б її вирішувати. Поки що ж на мою пропозицію вирішення проблеми (прислати контролера для зняття реального показника) я чув у відповідь тільки погрози засудити мене.
  9. Доброго дня! Є наступна проблема - приходить вчора вранці додому юрист з Водоканалу та каже, щ в мене заборгованість більше 6,5 тис.грн. В мене стоїть лічильник і такої кількості води ще й близько не накручено (є в договорі з Водоканалом реквізити лічильника та показник на момент прийняття в експлуатацію). Сьогодні отримую від них інформацію, що нібито в липні 2015р до мене приходили контролери та зафіксували показник у 800м.куб. Фактично, на даний момент (лютий 2016р) кінцевий показник лічильника трохи більше 200м.куб. Погрожують стягувати через суд. Планую судитися. У зв'язку з цим питання - куди, окрім водоканалу, можна звернутися, щоб зафіксувати поточний показника лічильника та його стан (цілісність самого лічильника та цілісність опломбування). Потрібен документ з підтвердженням результатів огляду - для представлення в суді за необхідності. P.S. Просив надіслати контролера для перевірки показників - юрист заявив, щоб я сам їхав до них і щось з'ясовував (можна подумати, я маю можливість зняти лічильник та привезти їм, щоб вони побачили, що в них зафіксовані невірні дані)
  10. Гугл каже, що інколи вживають - "выправить ситуацию" Я згідний, що це схоже на помилку, але все ж...
  11. Subaru Tribeca 2008 Бензин 3.6л Траса - 8-9 л/100км Місто - 15-17 л/100км
  12. у перші два дні обміну купонів на гривні в 1996, за 1 гривню давали 2 долари. Машини часу випадково ні у кого нема? Не було такого. Ніколи! Було близько 1,8грн/$ - http://uk.wikipedia.org/wiki/Гривня
  13. І не обов'язково Китай. Автор фото трохи гальмує не розібрався. На фото навушники до звичайної стерео bluetooth гарнітури, в котрої приймач кріпиться у вигляді кліпси на одяг (наприклад, Sony HBH-DS220, Японія, http://www.sonymobil...dset-hbh-ds220/). Оскільки приймач біля одного з вух (на комірі), то й штекер також там. Другий динамік повинен мати довший провід, щоб дотянутися до другого вуха.
×
×
  • Створити...