Перейти до змісту

ZloY

Учасники
  • Постів

    251
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

-11 недобрий

Відвідувачі профілю

6 805 переглядів профілю
  1. щомісяця плачу по 150-300 грн, питають тільки номер телефону, за карточку ніхто не заікався
  2. Та да, всякі оці кросплатформенні клієнти типу квіп інфіум, міранда, різні вклайф і плагіни призначені для скромного "тирення" паролів користувачів. Потім вони використовуються для спаму \ флуду, або ж продаються Так що якщо вже і користуватись чимось, то тільки через оффсайт \ офф. клієнт Якщо ж будете користуватись різними прогами типу вклайф, квіп інфіум і інші, то отаких оголошень в мережі ставатиме все більше й більше:
  3. Челябинский хакер вернул пользователям "ВКонтакте" старую стену Благодаря челябинскому компьютерному умельцу пользователи социальной сети "ВКонтакте", работающие в браузере Google Chrome, получили возможность вернуть старую стену на страницы популярной "социалки". Возможность возвращения старой системы статусов доступна тем, кто использует браузер Google Chrome; для этого необходимо установить расширение MusicSig. После установки расширения на странице "ВКонтакте" в пункте меню "Настройки" появляется дополнительное подменю MusicSig. Здесь в разделе "Профиль" включается прежняя система статусов - для этого необходимо отметить пункт "Старая стена" и сохранить новые настройки. Расширение под названием MusicSig не только помогает вернуть стену, но и содержит еще целый ряд полезных функций. Например, оно позволяет удалять рекламные баннеры, использовать графические и анимированные смайлы, дает возможность видеть того, кто добавил тебя в закладки, помогает скачать из "ВКонтакте" аудио и видеозаписи, а также содержит множество других возможностей, таких, например, как отображение знака Зодиака пользователей. Доступен широкий режим настроек. MusicSig написан для браузера Google Chrome и распространяется бесплатно. Расширение не требует вводить свой логин, пароль или адрес электронной почты. Напомним, 21 октября пользователи социальной сети "ВКонтакте" получили новую “стену”. Новая система статусов была включена всем пользователям сервиса. Новация вызвала массовое недовольство пользователей, которые создали группу "Мы против микроблога!" К вечеру пятницы в ней состояло более 580 тысяч пользователей "ВКонтакте". Источник
  4. Мабуть ці люди вперше за 4 роки вийшли на вулиці )) Якби було все як раніше вони б і далі сиділи за кампом
  5. В Росії, м.Калінінград пройшла акція стосовно змін в дизайні сторінки ВКонтакті. Багатьом не подобається нова функція мікроблога Більше 100 чоловік зібралось в центрі міста з плакатами, але міліція їх швиденько розігнала, оскільки подібні мітинги потрібно погоджувати з певними органами, але це все ж таки не помішало спалити чучало Павла Дурова Подуріли люди з тою зомбомережою) Добре хоч мене там немає)
  6. Це обладнання телекому так глючить. У нас постанній місяць спостерігається швидкість ого ультра на тарифі 512. Юзери тихенько радіють, а в укртелекомі, хоч і знають про ситуацію, нічого робити не хочуть, працює то хай працює
  7. Всім офісом довго сміялись))
  8. Заберіть цю репутацію взагалі. Скільки сварок і непорозумінь ізза неї. Хай залишиться як в старі добрі часи, чим більше постів, тим краще.
  9. Зробіть порядок з репутацією. Щоб не могли змінювати репутацію свіжозареєстровані, ті у кого нема повідомлень, і щоб не можна було змінити репутацію не залишивши комент. Щодня якийсь гад щодня реєструється, в профіль вкидає фото дівчат *(тіп реалний юзер щоб адміни не чіпали) в самого 0 повідомлень, мінусує без причини. Адміністрації діла до цього нема . хз вже кому і куди писати.
  10. Ну якщо розібрати ноут і глянути де є вільне місце то можна туди присобачити ZTE МF100 (припаяти до ЮСБ) але з заміною сімки будуть проблеми)
  11. Повністю згоден. Крім того є інфа з довірених джерел що в вересні укртелеком будуть продавати, вони до цього часу будь-яким способом хочуть набрати абонентську базу, + репресії на пунктах продажу послуг укртелекому, т.е. працівники мають продати певну кількість стартових пакетів, будь яким способом, і керівництво не хвилює хто них купить, ті ж самі працівники при невиконанні плану змушені купляти стартові самі. Вирішення проблеми з мобільним теж чекайте восени. До цього часу можливі тільки тимчасові покращення. Проблема в базових станціях, вони мають дуже малий пропускний канал, потрібно або міняти обладнання БС на краще, або як вже в делкількох місцях укртелеком практикує - підводять до БС оптоволокно.
  12. ЕхЬ, проблема з пошуком собачки) куди не телефонуєш або вже нема або ціни захмарні називають) мож ще хтось щось підкаже?) бюджет до 1000 грн.
  13. А можеш підказати де конкретно шукати? ато "самі ми нє мєсниє" =)
×
×
  • Створити...