Перейти до змісту

Antarius

Учасники
  • Постів

    660
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

136 Продвинутий

Відвідувачі профілю

11 308 переглядів профілю
  • Liontiger

  • sanjul

  • CTyDeHT

  • Vikvik Mawr

  • fenmix

  • dimon18

  • Fagot

  • Dean

  • AnryABC

  • Lucyland

  • Psih

  1. 170 кв.м то виходить трохи більше 400 куб місяць, якщо буду тримати хоча б +22 і дороблю підлогу в гаражі, бо там шпарина в 2 см для плитки під воротами, звідти нормально так тепла уходить, то можна вийти на дуже цікаві цифри в плані витрати газу. Нам при +25 добре, так привикли, + мала дитина.
  2. В мене стоїть https://hotline.ua/remont-kotly-otopleniya/protherm-rys-kondens-1825-mkv/ на 38 градусів, коли морози ставлю на 40. В хаті +25, все тепла підлога на 2 коллектора + в гаражі батарея 1,5 метра там +16 градусів, + нагрів води і газова плита. виходить 2,5 куба на 1 м.кв. за місяць В планах кожна кімната, санвузли і т.д буде мати всій регулятор на виставлену температуру, які будуть передавати дані на центральний контроллер і вже він буде керувати котлом і подачою води кожному контурі коллекторів.
  3. Ще трохи ясності про світлофор біля модерна https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-11-17-000462-a
  4. Проблема там дійсно є/була, сам коли виїзжаю з ОККО то іноді їду направо на кільце, і коли вертаюсь, то ті що стояли наліво, досі стоять)) Все, що там треба було, це подвійна суцільна і виїзд тільки направо на кільце і розворот, але ж ні...
  5. Вчора ввечері вже працював світлофор на Модерн, по-дибільному, не синхронізовано, зранку сьогодні вже краще, цікаво чи робили шось, чи то так співпало, в місті не знайшлося кращого місця для нового світлофора як на Модерн певно, сцуки-лобісти...
  6. Панове, шукаючи зраду там де її нема, просто подивіться об'єми торгів, за останній тиждень об'єм пропозиції валюти зменшився при стабільному попиті, тому курс росте http://minfin.com.ua/currency/mb/archive/usd/01-12-2015/19-01-2016/
  7. Episode 7, явно не найкращий фільм із всієї саги, але мені начхати, я насолоджувався кожним моментом, і новими героями, і зустріччю із старими, очікування в 10 років з виходу Episode 3 просто не може завершитись розчаруванням, тчк.
  8. На цих вихідних зустрічався в Києві з колегою з Криму, не ватнік, айтішнік, так ось, на кордоні України з Кримом наші погранці затримали його за порушення правил перетину державного кордону України. Він літав в Турцію з Краснодара цим літом, тобто мав би вилітати тільки з України, або ж з Краснодара, але перетнувши кордон з Росією з нашої сторони, а не через Керченську переправу. Затримали на годину, оформили і відпустили, сказали буде суд, визначать штраф. Саме цікаве в тому, що турки зливають нашим ці дані, або кто ж як не вони, не з Росії ж))
  9. І не тільки Яценюк з Петренко, завтра приїде Аваков з Фацевичем запускати набір в нову поліцію
  10. стала складною спекуляція на дорогих лептопах? Лептопи це на каву з крусаном ))! Мова йде про малий та сердній бізнес який орінтований на імпорт! Коли проплачуєш товар по 36 а в понеділок незнаєш що зцим товаром взагалі робити бо курс 28! Не рівняйте будь-ласка, бізнес типу "купі-продай" з усім середнім класом, було б меньше імпорту, а більше експорту, не було б такої дупи з платіжним балансом і курсу по 30-40
  11. Твоя порада максимум стосується говноліхтарів, як протитуманок так і габаритних, якщо я послухаю і включу свої протитуманки в місті перед тобою, повір, ти різко передумаешь і обматюкаєшь мене.
  12. Менше паніки і скупки у всяких Ніко, Говерл валютчиків доллярів, треба збільшувати експорт товарів та послуг закордон, і зменшувати імпорт, чим більше сальдо, тим менш вразлива країна до таких скачків (та їх просто не буде). Наприклад, для Японії укріплення національної валюти боляче б'є по експортерам) це вже зворотній бік, на якому Україна ще ніколи не була)
×
×
  • Створити...