Перейти до змісту

Otto Kreer

Power users
  • Постів

    3 656
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    14

Otto Kreer став переможцем дня 7 грудня 2016

Otto Kreer мав найпопулярніший контент!

Репутація

1 415 Професор

2 Підписка

Відвідувачі профілю

24 308 переглядів профілю
  • lathlorien

  • xc90

  • Barugan

  • vladmir75

  • Alexman

  • igrok

  • vlodek

  • nickel

  • Invisible

  • Serge

  • Oli

  1. Оператори газорозподільних мереж не згодні з висновками перевірок щодо приведення газу до стандартних умов, які провела Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг і будуть їх оскаржувати. Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Волиньгаз".
  2. Гройсман оголосив глобальну перевірку облгазів: Треба їх вжарить по перше число Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що планує провести глобальну перевірку облгазів-монополістів, які нараховують жителям незрозумілі борги і завищують ціну на газ.Про це він сказав під час години запитань до уряду у Верховній Раді. Перед цим лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко поскаржився, що людям заднім числом нараховують борги за газ та виставляють суми в рахунках, вищі за встановленні Кабміном. Прем'єр зазначив, що також бачив подібні повідомлення. "Я теж бачив це у ЗМІ і стурбований, бо людям нараховують якісь химерні борги. Заявляю, платіть не більше 8,55 (грн/куб. - ред.) і тільки по лічильнику. Все інше - шахрайство. Ніяких попередніх боргів бути не може", - заявив Гройсман.
  3. Повно ооо, за цей час я натестив багато і заспокоївся ) Якщо коротко то нічого кращого чим супутникове на андроїді не знайшов. Цілий рік користувався Опеном AS1 поки блискавка не забрала його життя і до речі дуже добре що забрала ) - апарат слабенький. Після цього купив Опена AS4K і користуюсь вже більше року - задоволений повністю. - був період Т2 - продав біля сотні і плюнув - відсоток брачних був 3-4 з 10 штук. - був період приставок - з нуля вник в суть прошивки приставок , тепер навіть мої напрацювання розміщуються в шапці на 4pda по Х96 міні. Тестив приставки середнього і економ класу, прийшов до висновку що для перегляду фільмів і ютуба за очі вистачає дешевої приставки за 25-35 баксів, як наприклад Tanix TX3 mini. навіть у варіанті 1 на 8. А повноцінна мультимедійна частина це наприклад щоб Ютуб мав максимальний функціонал як на компі або ж на сматр телевізорі. В Т2 чи в супутникових дешевих інтерфейс ютуба настільки примітивний що годі казати.
  4. цей апарат розрахований ще й на прийом кабельного телебачення, що далеко не кожному потрібно а взагалі всі ці Т2 особисто мені дуже смішні, особливо їх мультимедійна частина - це ж жалюгідний обрізок повноцінної
  5. Не за адресою. Мені як модератору доступні всього дві опції - Закріпити та Видалити. Яку застосувати ? ))) Плюс я тут буваю раз на тиждень, і це у кращому разі. Олександре візьміться за модерування. по фото поки нажаль точно сказати не можу - найбільш схожий будинок вул. Шкільна, 5
  6. З вчорашнього дня мене перевели з тарифу "40" мегабіт на тариф "до 50", відповідно платив 150 грн, а зараз 175 При тарифі 40 швидкість відповідала заявленому тарифу - грубо була 39 як на прийом так і на віддачу При тарифі "до 50" швидкість стала дійсно "до 50" - прийом 23 - 33, передача дотягує до 39 ... Покращення ? "Верніть нам Юлю !"
  7. у них швідкість як прийому так і віддачі однакові і якщо я не помиляюсь мінімальний тариф - 40 мегабіт
  8. Ви ж не написали умов вашого прийому. А взагалі я б рекомендував попробувати різні варіанти, купити наприклад дешевшу антену у Ратексі, буде нормально показувати значить залишити, а якщо ні то замінити там же на ліпшу. Це ж так просто. 14 днів повернення коштів працює, перевірено !
  9. Прекрасний вібір, у мене дві таких антени , одна з Зміїнця ловить, друга від ЦУМу. Ціна нормальна на сайті А у чому проблема ?
  10. ви неуважні ))) я сам скрізь сортую канали по свому смаку і це рахую нормально, а шановний Rubak хоче поставити канали "по правильному для нашого регіону"
  11. НУ абсолютно не розумію... а для чого ? ))) В минулі вихідні до мене звернулись родичі - каравул, пропали на супутнику хороші канали (ну ви в курсі які). Думаю зроблю добре діло перепрошию, а виявилось користувачі хочуть не просто повернути канали а ще й поставити їх в тому ж порядку як вони до них звикли - бо вони вже знають що Інтер на 32-му каналі а Новий на 17-му і т.д. Я їм кажу це ж абсурд запам"ятовувати стільки каналів на пам"ять коли досить натиснути кнопку Ок і з"явиться весь список налалів - вибирай що заманеться. В кінці кінців прийшлось мені ставити канали так як хоче господар ))) А по темі : в меню телевізора повинно бути або перемикач - список каналів по транспондерах або по алфафіту і друге повинен буди редактор каналів який дозволить "совати" канали так як вам заманеться. Але чи є така муля у Філіпсі хто зна, доречі Філіпс Філіпсу велика різниця.
×
×
  • Створити...