Перейти до змісту

4erkeZ

Учасники
  • Постів

    118
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

84 Байдужий

Відвідувачі профілю

1 461 перегляд профілю
  1. Там гаражі Луцьктепла. Мені цього дядька також рекомендували. Мав трабли з карбом на Волинянці, карб правда був від Жигуля. Дядька заглянув, і сказав що не буде ним займатися так як в нього дохрена роботи. Проблема в ЛуАЗі була в тому що перехідна плита і сам карб не щільно прилягали один до одного і відповідно підсмоктувало десь там повітря. Пропонував йому будь які гроші та і мені не спішно було, нівяку. І покотився я з того гаража бубликом. Ще й собака за штани вкусила))))
  2. Лімузінів ферарі ніколи не робили, так само як Хамер, Крайслер 300 і все інше. Все що їздить по Україні це так звані стретч-лімузіни, зроблені на однаковій базі з готових кузовних деталей інших марок.
  3. Я ще не міняв. Радію тому що є. Полетить, поміняю. До всього готовий і розумію що вічного нічого немає.
  4. 1) Skoda 2) Octavia 3) 12.2014 4) Дизель 5) 1598 6) Турбодизель 7) Стиль їзди помірний Розхід в місті до 6 літрів, траса до 4.6 (при тому що по трасі в 90% випадках їзджу з велосипедом на фаркопі) Без веліка траса до 4.3 на 100км. В Білорусії середній розхід з повним дотриманням їхні правил ПДД був 3.8 л/на 100км, прям по паспорту, в житті не думав що побачу цю цифру, пруфи можу скинути))) ( велік ззаді як завжди був присутній).
  5. 4erkeZ

    АвтоСтоп

    Середа, 2грудня, їду в Львів, виїзд з Луцька о 5 ранку. Прибуття у Львів приблизно біля 8ранку. Маю ще два вільних місця. Ціна питання 80грн. Телефон нуль66878сім884
×
×
  • Створити...