Перейти до змісту

Woman7

Учасники
  • Постів

    545
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    1

Woman7 став переможцем дня 16 грудня 2013

Woman7 мав найпопулярніший контент!

Репутація

136 Продвинутий

3 Підписка

Відвідувачі профілю

10 841 перегляд профілю
  1. Ще раз: 1. Засвідчення справжності копії. 2. Переклад змісту і посвідчувального напису. 3. Засвідчення справжності підпису перекладача. На цьому ж аркуші переклад другого посвідчувального напису. Все.
  2. Бюро перекладів "Вавілон", Волі, 3а, 2й поверх. Погугліть телефон. Минулого тижня була така ж потреба: нотаріальне засвідчення копії паспорта, переклад на російську мову та засвдчення російського перекладу. Так, посвідчувальний напис нотаріуса перекладається також.
  3. З Володимира в напрямку Нововолинська познімали прямокутниками асфальт (подібно, для ремонту), то з розвилки Володимир-Устилуг-Нововолинськ в напрямку останнього будьте ДУЖЕ уважні, бо погано там.
  4. Жах, який межує з ужасом - я би сказала. Про всяк випадок 80-90 хвилин на дорогу (при швидкості 60-80 Опель Корса). Якщо у Вас позашляховик, то, звичайно менше.
  5. Мені потрібно доїхати з Луцька до Замосця. Бути в Замосці 18.07.2016 р. не пізніше 8-9 години ранку. Це можливо з Вами?
  6. Можливий оффтоп, пробачте. Однак думаю, учасникам теми буде цікаво. Громадська організація "Луцькі дороги" просить усіх небайдужих (тих, кого дістають ями на дорогах) писати про місцезнаходження конкретних ям на адресу: [email protected], тел. 099-118-62-26. Станом на сьогодні зроблено більше 200 запитів, отримано близько 30 реагувань. Ініціатива Андрія Осіпова , ідея Олександра Навального (www.rosyama.ru). Пи. Си. Мопед не мій.
  7. Woman7

    АвтоСтоп

    На Львів хтось їде в суботу, 28.09.13 до обіду? 1 людина + чемодан
  8. З Днем народження вітаю, щастя-радості бажаю!
  9. Сьогодні латали дорогу на Ковель. З Луцька до Копачівки (станом на 15 год) можна вже більш-менш нормально їхати.
  10. А концерт, правда, класний був? Молодці хлопці.
  11. На спинці сидіння (роздрук на А4) в маршрутці: "Після того, як кинув сміття на підлогу, не забудься хрюкнути!"
  12. Голуби активно працюють над фасадом: він уже смугасто-рябий від посліду.
×
×
  • Створити...