Перейти до змісту

jurgen007

Power users
  • Постів

    3 036
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    14

jurgen007 став переможцем дня 14 лютого

jurgen007 мав найпопулярніший контент!

Репутація

1 779 Гуру

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Вони вже не повернуться. Тут треба міняти віру на Іслам, з обов"язком для жінок родити по 1 дитині на рік. Вони там навіть не годують груддю щоб скоріше завагітніти знову - такий от конвеєр.
  2. Ех не на тих кацап напав, треба було зразу на Польщу - давно були б в Берліні, ато товчуться третій рік на донбасі.
  3. Продам бутлі 10л, колишні товстостінні, ціна 300грн.
  4. Продам сталеву бочку ссср 200л, товстостінна, 40 кг, не протікає, знизу посмолена від корозії. 500грн.
  5. Ці зараз не основна проблема - так незручність, один Брейвік з автоматом он з сотнею справився, зате там дофіга кацапур. Як казав іх вошдь перед кацапськими лічінками: "Расія нікдє нє заканчіваєцца". Тому їхати жити в сша теж не кращий вибір, Берингову протоку можна зимою танками переїхати щоб етнічних рускіх ескімосів на Алясці захистити а там і до Сієтла рукой подать, рускіх там ой как гнобят.
  6. Дачний масив "Промінь", неприватизована, є цегляний будинок 20 м.кв., грубка, підвал 2*3м, дах шиферний, стіни і стеля утеплені пінопластом, на вікнах грати, електрика підключена. Від зупинки маршрутки 200м, дизеля 1км. Ділянка частково огороджена, оброблена, чиста, вода подається сезонно, є молоді яблуні, груші. Від маршрутки 200м, від дизеля 1км, доїзд машиною нормальний, обладнане місце стоянки. 4000 дол.
  7. Якщо брати пропорцію втрат німців до ссср в танках під Курськом 1/10 в 1942му, то треба хоча б кілька сотень Абрамсів, враховуючи абсолютну перевагу кацапів в авіації.
  8. Якщо менше 5 кВт то бензиновий вигідніше, різниця в ціні окупить паливо.
×
×
  • Створити...