-
Постів
1 341 -
Зареєстровано
-
Переможець днів
2
Lovetstiney став переможцем дня 3 квітня 2014
Lovetstiney мав найпопулярніший контент!
Репутація
175 ПродвинутийВідвідувачі профілю
11 561 перегляд профілю
-
Продам смачний СИР Комо від виробника . Ціни дуже приємні. Для замовлення, пишіть в приват або в коментарі. Сир плавлений ( вершковий, голандія, тенеро, паприкаш ) - 15 грн./ шт. Сир твердий брусок 150 грамм ( Вершковий, Сметанковий, Голандія, Тенеро, Горіховий, Гауда, Традиційний, Хаварті ) - 50 грн./ шт. Сир слайси Старий Голандець - 80 грн./ шт. Фісташковий - 80 грн./ шт. Горіховий (брусок 150грамм/ 185 грамм) - 65 грн./ шт./ 75 грн./шт. Кідс/ До кави 135 грамм - 50 грн. Кантрі, Голандія, Тенеро, Хаварті слайси 150 грамм - 55 грн./ шт. Чізи Оріджинал, Грибний, Креветка, З Цибулею, Хамон - 40 грн./ шт. Сир слайси 160 грамм Кантрі, Голандія, Традиційний, Хаварті - 65 грн./ шт. вайбер 0964020223
- 7 відповідей
-
- сир
- твердий сир
-
(і ще 2 )
З тегами:
-
Бруківка вібропресована'' Волинь Брук ''. Бруківка виготовляється на високотехнологічних автоматичних лініях, з високоякісних та екологічно чистих матеріалах за власними технологіями, що дозволяє підприємству особисто гарантувати якість. Пропонуємо бруківку ''Старе місто'', ,''Старе місто-Носталіт'', ''Римський камінь'', ''Котушка'', “ Цеглинка “ , поребрик, бордюр дорожній,водозлив. Товщина бруківки ''40мм, 4,5 мм, 60мм,.80мм. Безкоштовне проведення попередніх замірів та складання кошторису на матеріал та роботу. Доставка маніпулятором на будмайданчик. Професійне вкладання. Гарантія 5 років. Продукція сертифікована. Є платником ПДВ . Запрошуємо до співпраці будівельні компанії, бригади майстрів по вкладанню бруківки . ( Оптові ціни, вкладання, гарантія ) Замовлення та консультації за тел. 0964020223, 0999768049
-
- 7 відповідей
-
- сир
- твердий сир
-
(і ще 2 )
З тегами:
-
- 7 відповідей
-
- сир
- твердий сир
-
(і ще 2 )
З тегами:
-
-
-
- 7 відповідей
-
- 1
-
-
- сир
- твердий сир
-
(і ще 2 )
З тегами:
-
- 7 відповідей
-
- сир
- твердий сир
-
(і ще 2 )
З тегами: