Перейти до змісту

Медичний технікум у м. Ківерці

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чую не одноразово що там всі викладачі требують хабаря за оцінку, і "валять" тих хто хоть щось там "петрає" по предмету.

І навіть приходять викладачі у яких на шиї "намоатаний зелений змій", так що той викладач лика не в'яже.

Питання чому студенти бояться тихенько записати все на мобільний телефон, і запостити в інтернеті таку інфу. Думаю після такого викладача поміняють точно.

Якщо це так, то може покінчіть з цим свавіллям, а то після такого технікуму страшно буде навіть уявити які там будуть "грамотні" мед працівники.

Опубліковано

від зміни вивіски нічого не міняється.... просто це наглість брати хабаря з того, що хоть щось вчить... стріляти за таке нада!!!

Опубліковано

Я б в житті туди документи не подав би.

А ще не розумію батьків, які носять туди чотиризначні суми.

Ходити в коледж заради того, щоб носити туди бабло? Тупо

Питання чому студенти бояться тихенько записати все на мобільний телефон, і запостити в інтернеті таку інфу. Думаю після такого викладача поміняють точно.

Не бояться. Просто не хочуть в більшості

Опубліковано
А де не беруть хабарі? )))

Ну тут суть в абсурдних масштабах.

Якесь (вибачте, студенти, то вас не стосується) медичне ПТУ гребе шалені гроші за середню (!) освіту.

І що ще більше мене дивує - завжди є ті, хто несе туди такі гроші, завжди

Опубліковано
А де не беруть хабарі? )))

Ну тут суть в абсурдних масштабах.

Якесь (вибачте, студенти, то вас не стосується) медичне ПТУ гребе шалені гроші за середню (!) освіту.

І що ще більше мене дивує - завжди є ті, хто несе туди такі гроші, завжди

Вибачте, то не студенти, медичний "коледж" гребе шалені гроші (назвіть ціни!) дуже вже цікавить....

Опубліковано

Я б в житті туди документи не подав би.

А ще не розумію батьків, які носять туди чотиризначні суми.

Ходити в коледж заради того, щоб носити туди бабло? Тупо

Не бояться. Просто не хочуть в більшості

А де ви вчитесь, чи вчились???

Опубліковано

Точних цін не знаю і не хочу знати.

Три роки тому мені розповідали про суму в 2000 вічнозелених тільки за вступ, "прейскурант" на сесію залежав від викладачів.

Судячи з вищенаведеної статті нічого не змінилось

"А Вы с какой целью интересуетесь?"

Опубліковано

Точних цін не знаю і не хочу знати.

Три роки тому мені розповідали про суму в 2000 вічнозелених тільки за вступ, "прейскурант" на сесію залежав від викладачів.

Судячи з вищенаведеної статті нічого не змінилось

"А Вы с какой целью интересуетесь?"

Хотів би знати де не носять чотиризначні суми .....

Опубліковано

Фізичний факультет ВНУ.

Жоден викладач за 5 років навчання навіть не натякнув на хабар.

Був один (нас він вже не навчав практично), який пробував примусово заставляти купувати його книжки, самі викладачі і написали на нього скаргу

Опубліковано

Я вчився в політесі багато років тому назад. Але викладачі ставили оцінки нормальні тим, хто хоть щось "петрав" по предемету, і нікого не "валили" щоб мол платити приходилось. Ті хто не хотів вчити предмета, то якось домовлялись бартером, мол ми вам надрукуємо чи бумагі принесемо, чи там за бабло а ви оцінку.

Таке є, але щоб в наглу казати людині яка вчить предмет, "яка тобі різниця яка оцінка, ти ж на платному вчишся", і ставить людині три бали, а аболтусу при баблі ставить 5.

І не кажіть що оцінки нічого не варті, одна справа "втулити" когось в хороше місце, і казати є знайомий, чи там родич який добре вчився, а одна спарва є знайомий чи родич, в якого всі трійки. Навіть стидно за такого "просити" когось помогти влатшутива.

Розкажу прикол, з моїми родичами. Був колись знайомий у нас в Києві, який був вагомою людиною в міністерстві освіти. І от тут попросили допомогти в престижний інстутитут поступити одного родчиа. А він каже, нехай здає екзамени, допоможу. Потім двзонить, і каже "я все розумію, але в диктатнті зробити 20 помилок, це вже мене вибачте, щоб потім хтось тикав мені що я якогось аболтуса устроїв" так ця людина й не поступила нікуда.

Опубліковано

Такс.... ЦПХ медицинский техникум не трогать....это одна из немногих достопримечательностей Киверцев, которыми стидится... гордится..... непонятно.... город ...

Пару лет назад ко мне приходила мама бывшего уже тогда милиционера, женщина пожилого возраста, сын её, офицер сидел тогда в СИЗО именно за какой то хабар, именно в киверцовском ЦПХ.... по моему это была банальная подстава, так как не интересовался подробностями, то больше ничего сказать не могу....

Опубліковано

Поцікавився. Серед майбутніх абітурієнтів цього закладу ходить інформація про 5 тисяч доларів за вступ на наступний рік.

І будуть же нести, і поступлять, і отримають диплом, і будуть мабуть відбивати ці гроші на оглядах, консультаціях чи щепленнях, якщо звичайно занесуть ще кілька тисяч якомусь чиновнику за влаштування на роботу. Та ну нафіг...

Опубліковано

Фізичний факультет ВНУ.

Жоден викладач за 5 років навчання навіть не натякнув на хабар.

Був один (нас він вже не навчав практично), який пробував примусово заставляти купувати його книжки, самі викладачі і написали на нього скаргу

підтверджую.

жодного разу не було навть натяку на хабарі.

але той викладач виняток - чого соромитися - його звуть Пирога Степан Андрійович. нехай країна знає своїх героїв.

хабарник зі стажем.

знаю за нього як з розповідей друзів/знайомих. так і з власного досвіду

з його методик вимагання - впарює книжки, заломлюючи нєхілі суми грошей; був досвід з дипломною в нього - він все зробив для того, щоби виникла паніка (завжди всі курсачи, реферати, лабораторні писав сам, а тут починаєш розуміти, що дістати самому інфу для написання ніде, і він як куратор написання надає список літератури, яку фізично неможливо ніде дістати) і спровокував свої послуги по написанню.

так мало того, впарив стару тему, написану ним же в якомусь докладі ще в 90-ті. звісно, окрім нього в тій специфічній темі ніхто не розібрався би.

до речі, його вже притягали до відповідальності. то унікальний випадок. він має таку "кришу", що умудрився відсудити в університету моральну шкоду та зарплату за той, час поки був під слідством (зарплату віддали з кишені Доскоча, царство йому небесне, який в той час змушений був викладати замість нього, і, як виявилось, нахаляву). потім ще й студентів допитували, мовляв, наклеп навели.

звільнити його боїться навіть ректор...

Опубліковано

ні краплі. то не сплєтні, чи недостоврна інформація. то все було мною персонально побачено-почуто.

доти, доки голови в піску, всі бояться. всіх мирно доять, як корів. і вони продовжують мовчати.

мені ж боятися нічого.

Опубліковано
ні краплі. то не сплєтні, чи недостоврна інформація. то все було мною персонально побачено-почуто.

Лично я вам верю, но

ПОЧЕМУ ?

Опубліковано

ці слова мені сказав Доскоч персонально.

сказав в той час, коли він був деканом і ходив до ректора з приводу звільнення Пироги.

чому боїться? того вже не знаю.

Опубліковано

Про Пирогу таки правда, стикався з ним, добре що по дотичній.

Якщо в Ківерцях за вступ від 2000 до 5000 то скільки тоді в Луцьку?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...