Перейти до змісту

Вiддам кошенятко пiдлiтка (самка)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

w400_0c7472608fad7b1c4e5726a229dbd387.jpg

w400_ed42e8cb47e26822efe613386b8445f3.jpg

w400_3de93cdd413e51c87d7d1f0f535a9ebe.jpg

Вiддам кошенятко, бо занадто жваве :), а вдома ще собака е , тому дружинi трохи складно доглядати одночасно дитину,собаку, кота i мене :) Кiцька собак не боiтся i провокуе мою нiмецьку вiвчарку за нею гонитися, так грается, собака летить i не бачить нiчого на своему шляху, тому получается *шкода*. Також киця не боiтся води, зовсiм, може залазити в ванну,навiть якщо там тече вода. Навчена ходити на пiсочок, лоток з котячим пiском стоiть в туалетi, iсть нiби все. Якось так :)

Опубліковано

Кiцька собак не боiтся i провокуе мою нiмецьку вiвчарку за нею гонитися, так грается, собака летить i не бачить нiчого на своему шляху, тому получается *шкода*

котЭ ну чисто троль :)

а в РО чи в баню потім попадає собака :D

скоріш Вам знайти нового господаря

Опубліковано

котЭ ну чисто троль :)

а в РО чи в баню потім попадає собака :D

скоріш Вам знайти нового господаря

В РО попадають всi, хто попадется пiд руку дружинi, пiсля того,як хтось з живностi скине вазона :)

Опубліковано

на фото №3 біля ока шрам чи мені показалось?

якщо даєте туалет і пісочок - заберу. Хороший подарунок буде на Миколая ^_^

Опубліковано

не шрам . Дати пiсочок не проблема, але цiкавить всетаки серйознiсть i усвiдомлення утримання тварини. Бо ми самi забрали кота в людей, в яких вiн жив аби було, без догляду i харчувався аби як. Киця створюе нам дискомфорт,але не настiльки сильно, щоб просто ii *здихатись*. Якщо ви твердо маете намiр мати домашнього улюбленця i доглядати його , то прошу написати в приват, коли ми можемо зустрiтись.

Опубліковано

не шрам . Дати пiсочок не проблема, але цiкавить всетаки серйознiсть i усвiдомлення утримання тварини. Бо ми самi забрали кота в людей, в яких вiн жив аби було, без догляду i харчувався аби як. Киця створюе нам дискомфорт,але не настiльки сильно, щоб просто ii *здихатись*. Якщо ви твердо маете намiр мати домашнього улюбленця i доглядати його , то прошу написати в приват, коли ми можемо зустрiтись.

ще є?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...