Перейти до змісту

Огляд Toyota Camry

Superman

Рекомендовані повідомлення

Що тут сказати... Дивіться самі :_07:

Оскільки це максимум медіа файлів на один пост, інші 3 частини ось:

,
,
.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Складається враження що автор відео хоче від тойоти майбаха, і причому щоб все було прикрашене діамантами...

ЗІ Докуя мата

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на ЯПі в коментах було розписано, що ця камрі російської зборки, ну з усіма витікаючими...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з матом звичайно перебор)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заплатиш стільки як цей дядєнька за такий гавтомобіль і зрозумієш, що він ще дуже стримано все описав ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На останьому відео автор наголошує, що продав саме японської зборкі тіпу який змінив 2 кемрі Пітерської зборкі, по причинні виходу з ладу коробкі передач від 12к км.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заплатиш стільки як цей дядєнька за такий гавтомобіль і зрозумієш, що він ще дуже стримано все описав ...

Да да...мені це важко зрозуміти...

треба було дивитись шо купляв..

Хоча опис виконаний дуже оригінально)якби не безкінечне бл, ху, су.....

1 частина сама скромна) 21 мат)

напевно ти так само спілкуєшся раз зрозумів його... ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

посмотрел от и до. скажу только, что японцы так не делают. это говно - свое для своих. именно поэтому я купил Hyundai из салона, но made in Korea. да, долго ждал, да заморочки с растаможкой. зато сделано для людей, а не "качество на отъ#бись".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Японці взагалі, деякі імпортновані американські машини розбирають в себе, доводять і збирають по новому.

Бо інакше ніхто не купить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да да...мені це важко зрозуміти...

треба було дивитись шо купляв..

Хоча опис виконаний дуже оригінально)якби не безкінечне бл, ху, су.....

1 частина сама скромна) 21 мат)

напевно ти так само спілкуєшся раз зрозумів його... ^_^

Використання ненормативної лексики не завадило тобі переглянути всі частини (порахувати к-ть матів в кожній) і визначити саму скромну.

Щодо "дивитися що купляв" зауважу, що ти постійно робиш те саме починаючи з продуктів харчування і т.д

А от щодо останньої фрази то ти просто ханжа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені особисто Toyota camry чомусь ніколи не подобалась - це особисто моя думка , на яку дуже повпливала відповідність між ціною та якістю , camry була не із дешевих автомобілів , на скільки я пам*ятаю ціна даного автомобіля , що на відео , десь 40 000 дол була , а це не малі гроші як для нього , дизайн салону - ЖАХ , а пластикові вставки просто ...

Shkoder все правильно сделал , в сім*ї 2 автомобіля Hyundai , нарікань немає взагазі , спеціально оглянув автомобілі , щоб порівняти , 2 різні речі , хоча теж є нюанси , але нюанси присутні у кожному автомобілі , але якість пластику , розміщення кнопок , сидіння і т.д на рівень вищі ніж у camry .

Чекаємо відео огляд Camry 2012 року.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коротко - Кемрі цінять троха задорого.

Перед коментарями раджу трохи покататися - навіть з 2.4 авто полишає відмінні враження. Хоч салон і "дешевенький", але якісний, все міцно на своїх місцях тримається, запевняю. Машинко досить комфортне, гарному Мерседесу не поступається. Тож з багатьма позиціями автора я не погоджуюсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Салон не просто дешевенький , а " колхоз " , ціна не " троха " задорого , а реально дорого , емм... на рахунок міцності салону , то ми всі прекрасно на відео бачили.

А на рахунок Мерседесу :)) це ти " троха " перебільшив )) Мерседес Е-класу зроблений НАБАГАТО краще , скажемо з матеріалів на декілька рівнів " ВИЩЕ " ніж у кемрі , а ціна не досить суттєво і відрізняється.

Це особисто моя думка , але в кемрі і мерсі я сидів неодноразово , якісь висновки для себе я зробив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Салон не просто дешевенький , а " колхоз " , ціна не " троха " задорого , а реально дорого , емм... на рахунок міцності салону , то ми всі прекрасно на відео бачили.

А на рахунок Мерседесу :)) це ти " троха " перебільшив )) Мерседес Е-класу зроблений НАБАГАТО краще , скажемо з матеріалів на декілька рівнів " ВИЩЕ " ніж у кемрі , а ціна не досить суттєво і відрізняється.

Це особисто моя думка , але в кемрі і мерсі я сидів неодноразово , якісь висновки для себе я зробив.

Думаю, різниця якраз в "сидів" та "керував". Тим більше, що я, за специфікою роботи, на багато дрібниць не звертаю уваги, бо то фігня і не головне. А от те, що в 3.5 Кемрі АКПП "слабенька" - то факт. І в 2.4 після 100-120тКм без видимої причини рівень мастила падає - теж факт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...