andri4uk Posted November 13, 2011 at 10:13 AM Share #1 Posted November 13, 2011 at 10:13 AM Розповсюдження інформації в інтернеті, робота на сайті компанії. вільний графік роботи, ніяких навиків непотрібно зі всім розберетесь в процесі виконання. Гарантія оплати. За детальнішою інформацією прошу писати на мій мейл: [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zevs_Isver Posted November 13, 2011 at 10:15 AM Share #2 Posted November 13, 2011 at 10:15 AM Гарантія оплати.и какая же? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andri4uk Posted November 13, 2011 at 10:20 AM Author Share #3 Posted November 13, 2011 at 10:20 AM Гарантія оплати.и какая же?оплата залежить від вашої активності та бажанні працювати. Якщо цікавить то я поясню все через імейл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INVICTUS Posted November 13, 2011 at 10:21 AM Share #4 Posted November 13, 2011 at 10:21 AM дійсно, хотілося б дізнатись що платять Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zevs_Isver Posted November 13, 2011 at 10:24 AM Share #5 Posted November 13, 2011 at 10:24 AM Гарантія оплати. и какая же? оплата залежить від вашої активності та бажанні працювати. Якщо цікавить то я поясню все через імейл. дык, я не спрашивал о размере оплаты, я спрашивал о гарантиях Link to comment Share on other sites More sharing options...
andri4uk Posted November 13, 2011 at 10:29 AM Author Share #6 Posted November 13, 2011 at 10:29 AM Гарантія оплати.и какая же?оплата залежить від вашої активності та бажанні працювати. Якщо цікавить то я поясню все через імейл.А гарантія полягає в тому, що вам зроблять картку Приват Банку на яку будуть приходити гроші. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zevs_Isver Posted November 13, 2011 at 10:35 AM Share #7 Posted November 13, 2011 at 10:35 AM Гарантія оплати.и какая же?оплата залежить від вашої активності та бажанні працювати. Якщо цікавить то я поясню все через імейл.А гарантія полягає в тому, що вам зроблять картку Приват Банку на яку будуть приходити гроші.о, ближе к делуно какие же гарантии... ?договор? оформление на работу? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гетто Posted November 13, 2011 at 10:41 AM Share #8 Posted November 13, 2011 at 10:41 AM Link to comment Share on other sites More sharing options...
andri4uk Posted November 13, 2011 at 10:58 AM Author Share #9 Posted November 13, 2011 at 10:58 AM Гарантія оплати.и какая же?оплата залежить від вашої активності та бажанні працювати. Якщо цікавить то я поясню все через імейл.А гарантія полягає в тому, що вам зроблять картку Приват Банку на яку будуть приходити гроші.о, ближе к делуно какие же гарантии... ?договор? оформление на работу?Рекламуєте послуги Приват Банку, охочих стати клієнтами чи агентами банку реєструєте на сайті на свому персональному акаунті на якому буде вестися вся ваша діяльність та кількість залучених клієнтів. За кожного залученого агента ви отримуєте 50 грн. А за послуги банку від 16грн і більше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zevs_Isver Posted November 13, 2011 at 11:09 AM Share #10 Posted November 13, 2011 at 11:09 AM Рекламуєте послуги Приват Банку, охочих стати клієнтами чи агентами банку реєструєте на сайті на свому персональному акаунті на якому буде вестися вся ваша діяльність та кількість залучених клієнтів. За кожного залученого агента ви отримуєте 50 грн. А за послуги банку від 16грн і більше.бингосупер,а почему не было не написать в первом посте - СТАНЬ АГЕНТОМ ПРИВАТБАНКАбыло бы всё ясноа то инфу вытягивать приходится Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.