Перейти до змісту

Продам Мечоносців і Пецилій різних видів та розмірів по 5 грн

maksimoff

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є Мечоносці чисто червоного,зеленого який дуже блистить(Болотяний),і червоні з чорними хвостами!!Маленькі від 3 до 6см.Самки і самці на ваш вибір!

Пецилії я привіз з києвської олімпіади(Мені їх подарували) це було роки 3 назад! там було 3 різних вида Неонові,редискові,салатові в крапочку!!

їхніх батків вже давно нема(((

зараз вони дуже класні неонові з зеленим відтінком!! є ще такі самі в крапочку з красною спиною,голубі в крапочку(неонові) а також звичайні сіренькі з голубим відтінком і крапочкою на початку хвоста

Рибки всі здорові! :ok: :ok:

якщо будете брати 4 штуки 5ту в подарок)))

з вото ніяк(( фотіка нема а на телефоні нічого непонятно,якщо когось зацікавить і надумає купляти то в такому випадку можна буде зустрітися чи прийти додому вибрати

Опубліковано

Вони і в 3літровій банці будуть жити!!(провірено жили 3 місяці пара Пецилій і навіть дали потомство)

Опубліковано

по моїм підрахункам в мене залишається тільки 6 рибок)) + в маточнику 2 самкі скоро народять такщо продаю все до останньої рибки!

Опубліковано

Привіт. Я би теж взяла б кілька штук. Які залишилися і скільки? Якщо ще є зелені чи чорні - то за мною бронь! Заберу точно (червоні просто вже маю)! На мобільний дзвонила, не берете.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...