Перейти до змісту

У Дніпропетровську хочуть встановити пам'ятники Брежнєву і Щербицькому


Korting

Рекомендовані повідомлення

Народний депутат України, перший секретар Дніпропетровського обкому КПУ Сергій Храпов повідомив, що дніпропетровські комуністи за прикладом своїх запорізьких однопартійців хочуть встановити в місті пам'ятники Леоніду Брежнєву і Володимиру Щербицькому.

Про це він заявив на прес-конференції.

"19 грудня нинішнього року відзначається 105 років з дня народження Леоніда Ілліча Брежнєва, що народився в Дніпродзержинську. А в лютому 2013 року буде 105 років від дня народження Володимира Васильовича Щербицького — уродженця Верхньодніпровська. Леонід Брежнєв та Володимир Щербицький — не тільки символи радянської епохи. Це насамперед видатні представники Дніпропетровської області, які прославили наш регіон на весь Радянський Союз. Ми не думаємо, що плани по установці пам'ятників для них викличуть осуд, і готові вже зараз почати збирати для цього кошти по всій Україні", — сказав Храпов .

Він також зазначив, що у Верхньодніпровську, де Щербицького дуже поважають, цьогоріч відремонтували його музей.

Нагадаємо, 7 листопада в Запоріжжі на території обласного комітету Компартії України відкрили новий пам'ятник Йосипу Сталіну, а також партизанці Зої Космодем'янській.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...