Перейти до змісту

Дай Боже нам всім прожити таке життя і залишити після себе такий слід на землі!

krava

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я все думав і гадав чи взагалі створювати цю тему, але все ж таки вирішив, що тра. і знайшов для неї місце тут.

В суботу 05/11/11 вмер мій дід Ананій. прожив Він 89 років. Прожив їх правильно і помер тихо на поминальну суботу. Коли в Церквах згадували всіх спочилих. Вмер тихо і достойно, как справжній Християнин.

Що ж він залиши по собі?

А залишив Він багато. Поперше він залишив мир. Так как в війну пройшов починаючи з Бандерівського загону в лісі біля свого села і захищаючи село від нелюті і до Монголії і Манжджурії...

Бо потім був шлях до Праги в рядах "Красной армии". Потім їх полк перекинули в Монголию... На всі питання, типу: "Діду. а як воно було там, на війні?" Він відповідав: "Діти мої, краще вам всім не знати як там було!".

Навіть за своє не коротке життя він ніразу нам, внукам, не розказав за що все ж таки його, ще на війні нагородили орденом "За Отвагу"...

А розказати йому було кому. Так як виростив він четверо синів і одну доньку.

далі займався нашим вихованням: це сім внуків і одна внучка.

Але й цьо буде не все. Так як на його віку народилося в нас в сім"ї вже семеро правнуків та дві правнучки.

В одного мого двоюрідного брата дружина ось-ось має ще родити одну дитинку.

Тай робив він все свое життя праведно. Будував будинки: собі - людям. Лише для себе він збодував їх 4. А людям: та майже всій вулиці Він допомагав в будівництві. Нашу сімейну хату (зараз там живе моя мама) він теж будував. Там вони і жили останні роки втрьох. Мама, Бабуля і Дід.

По року в нього було три основні празники. Це - Різдво, Пасха. та "День Победы."

Багато я можу про нього писати.

Але ще раз краще покажу Його.

Ось він. Дед!

Це як раз ми Його вітали з "Днем Победи" в минулому році:

434545c44770.jpg

509d96355e65.jpg

29beb5f038c3.jpg

81c4b5076022.jpg

Царство Тобі Небесне. Дед Ананій!

Це про Вас, для Вас і завдяки Вам:

bbc17833d682.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...