saharchuk Posted November 4, 2011 at 03:12 PM Share #1 Posted November 4, 2011 at 03:12 PM Доброго дня. Така справа - тиждень тому в Польщі побачив на вітрині даний девайс, так як у мене дома інтернет "Інтертелеком" з модемом Verizon UMW190, а колись я чув, що можна CDMA модем підключати до роутера через ЮЗБ, вирішив купити, і все малоб нормально працювати - але приїхавши додом, почитавши інформацію в інтернеті - зясувалося що це не так просто.... Короче цей модем мені не виходить підключити... Якщо хтось може допомогти з налаштуванням даного девайса - прошу допомогти, якщо це не можливо зробити - готовий помінятись на підходящий девайс.Основні вимоги: потрібно щоб був WI-FI, і 4 порти LAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
klimov Posted November 4, 2011 at 03:29 PM Share #2 Posted November 4, 2011 at 03:29 PM Доброго дня. Така справа - тиждень тому в Польщі побачив на вітрині даний девайс, так як у мене дома інтернет "Інтертелеком" з модемом Verizon UMW190, а колись я чув, що можна CDMA модем підключати до роутера через ЮЗБ, вирішив купити, і все малоб нормально працювати - але приїхавши додом, почитавши інформацію в інтернеті - зясувалося що це не так просто.... Короче цей модем мені не виходить підключити... Якщо хтось може допомогти з налаштуванням даного девайса - прошу допомогти, якщо це не можливо зробити - готовий помінятись на підходящий девайс.Основні вимоги: потрібно щоб був WI-FI, і 4 порти LANа продажа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saharchuk Posted November 4, 2011 at 03:30 PM Author Share #3 Posted November 4, 2011 at 03:30 PM Доброго дня. Така справа - тиждень тому в Польщі побачив на вітрині даний девайс, так як у мене дома інтернет "Інтертелеком" з модемом Verizon UMW190, а колись я чув, що можна CDMA модем підключати до роутера через ЮЗБ, вирішив купити, і все малоб нормально працювати - але приїхавши додом, почитавши інформацію в інтернеті - зясувалося що це не так просто.... Короче цей модем мені не виходить підключити... Якщо хтось може допомогти з налаштуванням даного девайса - прошу допомогти, якщо це не можливо зробити - готовий помінятись на підходящий девайс.Основні вимоги: потрібно щоб був WI-FI, і 4 порти LANа продажа?Ок. Може бути і продаж. Пропонуйте ціну. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThinkMaster Posted November 4, 2011 at 07:27 PM Share #4 Posted November 4, 2011 at 07:27 PM Можеш дати свій Verizon UMW190, я спробую налаштувати на D-Link DIR-320, тоді можемо обмінятися. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.