Перейти до змісту

ПРОДАМ ПРОЦЕСОР

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

продається процесор Intel Celeron G440, новий, у користуванні був лише тиждень.

http://hard.rozetka.com.ua/intel_celeron_g440_bx80623g440/p173347/

ціна 300грн, можливий аргументований торг)

Опубліковано

Шановний ТС, ви звертали увагу на продуктивність Intel Celeron G440 у порівнянні з представниками цього ж цінового сегменту які пропонує AMD?

Опубліковано

"Зайди на Ф центр и посмотри тест этого проца в качестве альтернативы Атому и Е 350, а потом выкинь свой Семпрон на помойку. Отличный проц для бесшумного и экономичного медиацентра.Прост некоторые товарищи не соображают зачем он нужен и что он может."

"для компактного медиацентра для воспроизведения full HD видео хватит с головой."

кожен проц, так само і як будь-яка деталь ПК, використовується за певним призначенням і більше підходить для якихось конкретних задач

я особисто за ним працював, тому знаю, на що він здатний і можу сказати точно - якби був вибір, чи працювати на ньому, чи на з схожими, можливо навіть з трошки вищими характеристиками проці АМД, то я брав би цей.

а ціна обгрунтована - він фактично новий, працював лише тиждень, тим паче, якщо ви не помітили то я написав "присутній аргументований торг"

Опубліковано

можу сказати точно - якби був вибір, чи працювати на ньому, чи на з схожими, можливо навіть з трошки вищими характеристиками проці АМД, то я брав би цей.

Не зовсім зрозуміла логіка такої думки, якщо процесор, наприклад, від АМД кращий і дешевший то чому не вибрати його.

Опубліковано

Проц, хороша заглушка для сокета, якщо згодом планується апгрейд.

Але заглушка за такі гроші?

Та для безшумного малонагруженого пк, цілком зійде.

Опубліковано

Litovets - будете флудити в темі - відправлю в БАН-ю. Це особиста справа автора за скільки продавати. Якщо Вас це не цікавить - проходите мимо!

Опубліковано

Litovets - будете флудити в темі - відправлю в БАН-ю. Це особиста справа автора за скільки продавати. Якщо Вас це не цікавить - проходите мимо!

Я нічого не маю проти ціни яку встановив ТС, навідь навпаки, цілком підтримую думку що встановлювати ціну - це право продавця. Я не мав в планах оспорювати ціну, а якби мав то зробив би це в ПМ.

З.І. Сорі за флуд.

З.З.І. Прошу не розцінювати цей пост як флуд, це своєрідне пояснення.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...