Перейти до змісту

продам новий HP Veer

albedo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

продам новий HP Veer

Характеристики:

поддерживающий сети GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 / HSDPA 850 / 1900 / 2100 HSPA+.

Дисплей: Разрешение основного дисплея: 400x320

Кол-во цветов основного дисплея: 256000

Технология основного дисплея: TFT

2.6" Емкостный сенсорный экран, акселерометр (автоматическая ориентация экрана), датчик приближения для автоматического выключения подсветки, Multi-touch

Встроенная память: 8 Гб

WAP, GPRS, EDGE, WiFi, Bluetooth, 3G, GPS

МР3 проигрыватель,

Цифровая фотокамера 5 мегапикселей,

Разрешение снимков: 2592x1944,

Камера поддерживает съёмку видео

Фиксированный фокус, гео-тегирование снимков

Процессор: 800 MHz Scorpion processor,

Графический ускоритель: Adreno 205 GPU,

Qualcomm MSM 7230 chipset,

Оперативная память 512 Mb

Операционная система: HP webOS

QWERTY-клавиатура

Апарат працює з усіма нашими сім картами!

Швидкість і зручність цього апарата і цієї ос просто на висоті порівняно з іншими апаратами,

таких телефона маю два, один залишив собі а один продаю.

1650грн

post-14364-0-00439800-1319609520_thumb.j

Опубліковано

Щоб не розводити тут демогогію і апання теми то скажу зразу: мінімальна ціна за яку готовий віддати апатат 1350грн

Опубліковано

1350грн. резерв до неділі!

брати точно будеш? чи ні, бо є ще люди які теж хочуть купити, то шоб я знав що їм говорити, якщо точно будеш брати то я ставлю в резерв

Опубліковано

хочу забрати.я про нього хочу більше взнати.завтра ввечері напишу точно!

ок! я можу тобі ще сам дещо сказати, WebOS це відкрита операційна система на базі Linux , проблем з програмами небуде ніяких джейлбреків і розлочок робити не треба , усе встановлюється без проблем тим паче підходять деякі програми від meego можна також і запускати андроид апк якщо дороблять повну не бета версію системних бібліотек, система WebOS дуже шустра і надійна в порівняно з глючністю андроіда це небо і земля, а найголовніше це зручність , програми і ігри ставляться через WebOS Quick Install 2.5

Опубліковано

ще в продажі, якість телефона просто на висоті, програми ставляться через preware без ніяких труднощів

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...