Перейти до змісту

Продаю женские стильные дутики

Dominikia

Рекомендовані повідомлення

Продаю недорого женские сапожки-дутики. Хит-2011 года. Новые, стильные, тёплые, непромокают.

Отдаю дёшево - 300 грн. Фирма Jose Amorales.

Размер - 37, по стельке 23,5 см.

post-9672-0-94448600-1319545629_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитата з того сайту про покупку та доставку:

"Если Вы живёте в городах Мариуполь или Донецк , Вам необходимо забрать товар по указанному менеджером адресу.

Если Вы живёте в других городах Украины, доставка может осуществиться следующими способами:

Доставка курьерской службой (Ночной Экспресс, Гюнсел, Нова Пошта, САТ, АвтоЛюкс, Деливери,"

Але, дякую за корисну ссилочку. Нажаль, купувалось воно не там, і за дорожчою ціною. Чобітки реально класні, але, нажаль, невгадали з розміром ((((

Вони нові, але можна скинути і віддати за 280грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та хіба ж я комусь забороняю там купувати?

Проте в мому варіанті була здійснена покупка, яка не підійшла по розміру, тому я маю право і можливість виставити товар на продаж по ціні, яка не перевищує покупочну, і навіть нижча.

Люди ж мають право вибору!

Можливо хтось не хоче робити віртуальних покупок, бо раптом не підійде розмір (а саме такі сапожки треба міряти, бо нога 37 розміру, а ці сапожки 37 розміру виявились замалі), або раптом у когось була така історія як і у мене: придбала по інтернету, а товар прийшов з пошкодженням, проте ні "Продавець" ні "Служба пересилки" вину на себе не взяли і товар тепер "не пригодний", а гроші потрачені немалі.

Крім того, є люди, які надають перевагу ПОБАЧИТИ В ЖИВУ, ОЦІНИТИ, ПОМІРЯТИ ТА ЗРОЗУМІТИ ЧИ ЦЕ ЇХ! А за ціну я думаю можна буде домовитись. (крім того, бачила подібні у Луцьку і ціна на 100 гривень вища)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

П-Р-О-Д-А-Н-О !!!

ХАЙ ГАРНО НОСЯТЬСЯ!!! :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...