Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Подскажите пожалуйста, хочу купить монитор 24 а то и 27 дюймов, теперь задаю себе вопрос , влияет на такие размеры видеокарта? у меня видеокарта GF8600gt 512mb, сейчас монитор 19ка.... стоит покупать такие мониторы, или надо менять видяху сначала?

Опубліковано

стоит покупать такие мониторы, или надо менять видяху сначала?

Залежить для яких завдань буде використовуватись монітор. Якщо в неті лазити або для перегляду фільмів, то відеокарта особливого значення не має. Головне щоб вона підтримувала резолюцію монітора.

А якщо хочеш в ігри грати з стандартним розширенням 24-27" монітора (а це від 1920х1080 до 2560x2048 пікселів), то звісно що відео треба буде брати потужніше.

Я декілька місяців тому купив собі BENQ GL2240 21,5", робоча роздільна здатність - FULL HD (1920х1080 пікс). Цілком задоволений. Чітка і насичена картинка, + ціна приємна.

Хоча є 27" з такою ж роздільною здатністю. Там просто сам піксель більший. Особисто я такі б не радив купувати.

Опубліковано

...так так. піксель більше 0,26-0,27 жудкувато дивиться, при наборі тексту і перегляді динамічного відео з відстані < 1 м

Опубліковано

Я думал купить большой монитор, Для фильмов , ТВ , и интернета.... для игор я думаю Хbox купить потом, и подключать к большому монитору 27ке ..., ну я сегодня спрашивал, в компьютерном всесвіті? продавец говорил, что у него тоже такая же видяха как у меня и монитор он поставил 24, и говорит что все ок, видяха говорит не влияет ... просто 21.5 не хочу после 19 думаю особой разницы не увижу... хочу 24,25,27 что-то из этих))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...