Panna75 Опубліковано 23 Жовтня, 2011 в 19:36 #1 Опубліковано 23 Жовтня, 2011 в 19:36 Динамометрично -магнітний тестер товщини лакофарбового покриття - незамінна річ при виборі автомобіля! 300 грн Інформацію про використання можна подивитися, наприклад, тут: 0503780561
autolaktest Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 10:10 #3 Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 10:10 приобретайте тестер лакокрасочного покрытия у проверенного продавца... /http://autolaktest.com высылаем как по украине так и по россии. при покупке более одного тестера - значительные скидки. мы работаем напрямую с производителем!
Yava Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 10:16 #4 Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 10:16 І чого лізти в чужу тему ?
Panna75 Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 11:38 Автор #5 Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 11:38 приобретайте тестер лакокрасочного покрытия у проверенного продавца... /http://autolaktest.com высылаем как по украине так и по россии. при покупке более одного тестера - значительные скидки. мы работаем напрямую с производителем! Нормальний "провереный" продавець мінімум здатний відкрити власну тему з оголошенням... Солідність "конторы от производителя" аж пре...
autolaktest Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 17:24 #6 Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 17:24 ребят... чего ругаться то?пользователь форума Panna75 продает тестеры ссылаясь на ролик который мы заказывали, любому было бы обидно! тему открыть не проблема, - а нужна ли она? вполне достаточно того, что у Panna75 дешевле, а у нас дороже. кто доверяет ему - тот купит у него. кто его не знает... придет к нам. думаю все в порядке как бы
Panna75 Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 18:10 Автор #7 Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 18:10 ребят... чего ругаться то?пользователь форума Panna75 продает тестеры ссылаясь на ролик который мы заказывали, любому было бы обидно! тему открыть не проблема, - а нужна ли она? вполне достаточно того, что у Panna75 дешевле, а у нас дороже. кто доверяет ему - тот купит у него. кто его не знает... придет к нам. думаю все в порядке как быШановний, варто було б звернути увагу, що продається тестер, а не тестери, тобто це не масова пропозиція. І посилання на ролик (Ваш чи будь-який)- це вже мимохідь додаткова реклама - що ж тут образливого? А дорожчий продаж не означає велику порядність/якість/сервіс, скоріше ілюструє бажання "содрать по-больше" з покупця... В любому випадку, подібні "самохвальні" дописи - мінімум некоректні, особливо в чужій темі.
autolaktest Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 18:33 #8 Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 18:33 ребят... чего ругаться то?пользователь форума Panna75 продает тестеры ссылаясь на ролик который мы заказывали, любому было бы обидно! тему открыть не проблема, - а нужна ли она? вполне достаточно того, что у Panna75 дешевле, а у нас дороже. кто доверяет ему - тот купит у него. кто его не знает... придет к нам. думаю все в порядке как быШановний, варто було б звернути увагу, що продається тестер, а не тестери, тобто це не масова пропозиція. І посилання на ролик (Ваш чи будь-який)- це вже мимохідь додаткова реклама - що ж тут образливого? А дорожчий продаж не означає велику порядність/якість/сервіс, скоріше ілюструє бажання "содрать по-больше" з покупця... В любому випадку, подібні "самохвальні" дописи - мінімум некоректні, особливо в чужій темі.ок.... прошу прощения, не обратил внимание на продажу ОДНОГО тестера. если считаете нужным - не против чтоб админ удалил мои посты!еще раз сорри!
Panna75 Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 21:02 Автор #9 Опубліковано 27 Жовтня, 2011 в 21:02 ок.... прошу прощения, не обратил внимание на продажу ОДНОГО тестера. если считаете нужным - не против чтоб админ удалил мои посты! еще раз сорри!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.