Перейти до змісту

Прошивки MIUI для Андроид двайсов

Рекомендовані повідомлення

Установил вчера себе САБЖевую прошивку. До этого стояла 2.3.3 с Sense. Мне MIUI очень понравилась. Разработчики прошивки наши китайские друзья с компании Xiaomi.

1310724037_bezymjannyjj.jpg

Разрабатывается для ихнего Xiaomi Mi-One. Есть рускоязычный сайт с прошивками для нескольких девайсов. На 4pda есть тема про прошивку. На сегодняшний день актуальная версия 2.3.5b для следующих девайсов: HTC Desire, HTC HD2, Motorola Defy, Motorola Milestone, Samsung Galaxy, HTC Desire HD, Droid Incredible, Acer liquid. Так-же доступна версия для разработчиков(читай бета) 1.10.14 на основе Android 2.3.7(себе такую и поставил). Из того что заметил я: ОТА-обновления, увеличилась скорость работы(визуально и по квадранту), переработанное меню настроек. Концепция MIUI схожа с iOS. Вот обзор на мобайл ревью. Там и скриншотики есть и видео по прошивке;) Вобщем кому интересно и имеется на руках поддерживаемый девайс - вперед :)

ЗЫ На xda видел несколько веток по этой проше, так что можно наверно найти и для девайса которого нет в списке на вышеозначенном сайте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Насколько стабильно работает телефон?

вот думаю подождать ещо месяц должен появится андроид 4.

тогда и поесперементирую с прошивками. Спасибо за ссылку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MIUI на даний час найкращi серед модпрошивок андроiда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Насколько стабильно работает телефон?

вот думаю подождать ещо месяц должен появится андроид 4.

тогда и поесперементирую с прошивками. Спасибо за ссылку

Поставил ночью, так что о стабильности сложно судить. Четвертый дроид на MIUI обещают в начале 2012. Обнаружил еще одну мегафишку. Отслеживание датчика приближения при вытягивании телефона из кармана брюк, дабы отсечь ложные ответы на вызовы.

ЗЫ Кстати в прошивку сразу встроен журнал интернет соединений, настройка автозаписи разговоров, черный список. Копаю дальше :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відроїд 4 ще не скоро, + на приживання + бетатестінг. Не скоро коротше...

На Дефі юзав таку штуку, зручно і стабільно. Проблем вроді не виявив взагалі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на нексусах доситьших шишвидко зявляться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам маю HTC Desire, і давно користуюсь MIUI прошивкою, а саме модом від FCR з 4pda.ru.Одне можу сказати з стабільністю все ок, енергоспоживання також нормальне по 2 дні мій апарат витримує, порівняно з прошивкою на Sense взагалі люкс, рівень кастомізації під себе взагалі више похвали, пробував CM7, він мене взагалі не попер порівняно з даною прошивкою. Та і оновлення і щось нове з'являється дуже часто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на нексусах доситьших шишвидко зявляться.

Ну да їм впершу чергу випустять :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам маю HTC Desire, і давно користуюсь MIUI прошивкою, а саме модом від FCR з 4pda.ru.

А в чем разница с оригинальным MIUI с miui.su?

ЗЫ уже поставил, тестирую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Різниця в додаткових менюшках налашування, почищена від всілякого "сміття", доданий контент ( заставки, картинки, мелодії) оптимізовані теми, українська локалізація, поправлений hosts файл, можна включати батарейку що відображає заряд у %, плюс ядро від автора мода..Здається основне згадав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну пока тестирую, но есть уже пару моментов, которые не нравятся по сравнению с оригинальной(не меняется цвет батарейки, постоянно висит перечеркнутый значек вай-фая). Тема мне больше всего нравится родная MIUI-шная. При включении вайфая почему-то запросил права рут пользователя :blink:. Скорее всего откачу на оригинальную.

ЗЫ батарея в процентах есть и в оригинальной ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колір батарейки мінявся, тільки там було додаткове меню. Рут права запрашує, для коректної роботи десь там в вітці писало. Значок вимкненого вайфая, висить для швидкого достпупу до вимкнення самого вайфая.

постоянно висит перечеркнутый значек вай-фая). Тема мне больше всего нравится родная MIUI-шная. При включении вайфая почему-то запросил права рут пользователя

Це якраз через утиліту Wifi статус.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Откатился на оригинальную MIUI. Как-то больше понравилась.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я поставив на жінчин desire hd - Virtuous Unity Sense 3.0 based on Pyramid - стабільна і класна штука - рідна від АТТ не працювала з київстаром, потім якась старіша з сенсом 2.2.3 не працювала з wifi, ця вже третій тиждень тьфу-тьфу без проблем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пришлось в этой прошивке A2SD включать руками. А то смотрю после установки прог начинает матюжиться на нехватку памяти :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хожу вже напевно з місяць з прошивкою Miui для HD2. На голову вище за голий андроід, та і за Cyanogen також.

Все швидко, стабільно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Різниця в додаткових менюшках налашування, почищена від всілякого "сміття", доданий контент ( заставки, картинки, мелодії) оптимізовані теми, українська локалізація, поправлений hosts файл, можна включати батарейку що відображає заряд у %, плюс ядро від автора мода..Здається основне згадав.

Українська локалізація?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я собі на Desire поставив прошивку RuHD 2. Поки всім задоволений, але треба буде глянути, що за чудо вищеописана проша ;)

Змінив тільки локскрін на Sens 2.1 (дуга більш зручніша чим кільце, але відсутня погода на екрані блокування :( ), поставив патч який дозволяє приймати/здійснювати дзвінок джойстиком і відбивати/завершувати дзвінок клавішею пошуку.

Також дошив новий вигляд погоди:

http://www.youtube.com/watch?v=GuouUDkFfFc

Якщо когось цікавлять патчі чи новий вигляд погоди можна знайти 4pda або пишіть скину. Апарат прошивати заново не потрібно, все доставляється через recovery

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Українська локалізація?

Так

А я собі на Desire поставив прошивку RuHD 2. Поки всім задоволений, але треба буде глянути, що за чудо вищеописана проша ;)

Змінив тільки локскрін на Sens 2.1 (дуга більш зручніша чим кільце, але відсутня погода на екрані блокування :( ), поставив патч який дозволяє приймати/здійснювати дзвінок джойстиком і відбивати/завершувати дзвінок клавішею пошуку.

Також дошив новий вигляд погоди:

http://www.youtube.com/watch?v=GuouUDkFfFc

Якщо когось цікавлять патчі чи новий вигляд погоди можна знайти 4pda або пишіть скину. Апарат прошивати заново не потрібно, все доставляється через recovery

Користувався первий час RuHD, цікава прошивка, особливо додатковими менюшками, але не сподобалось що сильно гріється апарат на ній, і швидко сідає батарея.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не сподобалось що сильно гріється апарат на ній, і швидко сідає батарея.

От і мені це не подобається, шукаю варіанти вирішення проблемки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пробував шити різні радіо, ядра, змінювати режим на смартас і не помогло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоже около месяца сидел на RuHD2. MIUI понравилась больше. Батарея однозначно дольше живет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

в MIUI нет htc sense?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нема. Там свій інтерфейс передертий з Iphone. Через це я поки-що і не перешиваюсь на неї

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не передертий, а дечим схожий. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...