Перейти до змісту

Помогите выбрать золото

Ashera

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Девочки, скоро у меня День Рождения и я выбрала себе в подарок золотые сережки (в одном из известных Луцких ювелир.магазинов). Но их изготовитель Севастополь (какое-то ТОВ..) Я такое и не знаю, и не хочется купить какой-то сплав. Они не дешевые и работы в них не много чтоб стоили столько, видимо там хорошее золото. Но все же, хотелось бы услышать ваше мнение по-поводу производителя

Опубліковано

Купить нормальне золото проблема для простого піпла, но зато завжди в почоті Львівське золото.

Біля загсу ваще піпл купує слитками, править, перероблює на обручальні. Цена нормальна, в районі 350 грн за грам. Для сравненія в "Діаманті" середня ціна 450-500 за грам і пофіг чи докуя там роботи чи лом вигляду виробу. А деякі банкі і по 600 хочуть....

Ціни міняються, слідкувати можна тут.

Опубліковано

Купить нормальне золото проблема для простого піпла, но зато завжди в почоті Львівське золото.

Біля загсу ваще піпл купує слитками, править, перероблює на обручальні. Цена нормальна, в районі 350 грн за грам. Для сравненія в "Діаманті" середня ціна 450-500 за грам і пофіг чи докуя там роботи чи лом вигляду виробу. А деякі банкі і по 600 хочуть....

Ціни міняються, слідкувати можна тут.

спасибо, я знаю кроме Львовского еще хорошее Харьковское, Одесское и Киевское. А возле Загса ювелирный магазин есть? А можно в личку где именно покупают)

боюсь, что не успеют сделать к ДР

Опубліковано

До речі, згадала про знижки на день народження.

В Київському інтернет-магазині була акція, якщо я не плутаю то мала тривати протягом року. На свій день народження (протягом тижня) можна отримати знижку яка дорівнює сумі цифр вашої дати, місяця і року народження. Моя знижка була 39%.

В Луцьку на Волі 48 їх магазин, туди приходить замовлений вами товар і якщо він вам не сподобався в реалі, то там його ж можна і залишити.

Опубліковано

На свій день народження (протягом тижня) можна отримати знижку яка дорівнює сумі цифр вашої дати, місяця і року народження. Моя знижка була 39%.

А як рахувати? Якщо додавати усьо в купу, то ж одна цифра вийде О_о

Опубліковано

хороша ціна біля 400грн/г львівського золота на варшавці, в приміщення мясного павільйону, або Ювант "Золота рибка"!

• 10 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...