Перейти до змісту

Скільки ще терпітимемо зека?

Prosto

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь

Буде так, що ПР маючи сталеві м.язи та мінімум інтелекту в спробах втримати свій електорат все більше розколюватиме країну.І коли їх влада залишиться на сході , то тут згадається нашим сьогоднішнім харязматичним керовнікам їхня шестерня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як тільки народ усвідомить себе силою, історія країни піде по іншому шляху.

Зрозумій мене правильно, я не зовсім проти протестів чи акцій непокори. Просто для мене протест - це не першопричина творення громадянського суспільства, а всього лише результат. Я зі всім погоджують, тільки як на мене явища треба поміняти місцями. Спочатку ми будуємо суспільство: сильне, обєднане, впевнене, здатне проаналізувати ситуацію і зробити висновки(без зомбоящика), зі своїми лідерами, зі своїми цінностями та спільними ідеями... а вже потім ми оцим суспільством йдем протестувати з конкретними цілями, з конкретними баченнями і конкретними людьми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суспільство, чи держава, як і будинок будується знизу , а не призначенням губернаторів та керівників адміністрацій з Києва.

Будується на спільних принципах та цінностях, на просому порозумінні кінець кінцем, а не тоді коли трішки сильніша половина лупить стільцем по голові і в притик не чує і не бачить другу половину.

А всьогоднішній ВР з наближенням виборів 2012 загострення піару досяає апогею опупіозу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто для мене протест - це не першопричина творення громадянського суспільства, а всього лише результат.

Абсолютно згоден, але якщо проаналізувати українську реальність, то сама точка відліку:

Спочатку ми будуємо суспільство: ..., ..., ...

викликає масу зустрічних питань:

- "ми" це хто?

- "будуємо" - як саме?

Спробую перелічити іституції які мають виконувати функції побудови, зміцнення, розвитку нашого суспільства:

- "освіта/наука" займається рівнем знань суспільства,

- "культура" займається світоглядом та внутрішнім світом представників суспільства

- "економіка" займається рівнем життя суспільства

- "суди/міліція" займається налагодженням взаємовідносин всередині самого суспільства

Думаю не варто зараз ворошити публікації останнього року щоб доводити успішну деградацію усіх складових галузей суспільства, завдяки теперішній владі. Так хто ж тоді нам збудує це суспільство?

В такі моменти мені постійно пригадується момент з інтерв’ю Саакашвілі, по поводу його методів змін в Грузії: все починається з верху, він поставив на ключові напрямки людей яким довіряв, з основною вимогою що потрібно досягти поставлених ним результатів. Ті в свою чергу ставили аналогічне завдання перед своїми підлеглими. І так створилася владна піраміда на верху якої одна дуже вмотивована людина з чітким бажанням змін на краще.

Тому формулу: народні маси виділяють одного лідера який вже будує суспільство за їхніми вимогами я вважаю найбільш реальною. При умові жорсткого сигналу на прикладі попереднього керманича, на що здатні народні маси якщо їх лідер ослухається волі народу. От саме для педагогічно-виховних цілей послідуючим поколінням можновладців я вважаю оправдано пустити кров теперішньому кодлу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до кінця "срока" (((

а що ми можемо змінити в ЦІЙ країні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому формулу: народні маси виділяють одного лідера який вже будує суспільство за їхніми вимогами я вважаю найбільш реальною.

Так і я теж так вважаю.

Просто обирати лідера в теперішньому суспільстві - це тикати пальцем в небо, так як це було в 2004 році. Скільки нам треба провернути "помаранчевих" революцій, щоб попасти на того лідера, який не лише хотітиме зробити нам краще, а й буде спроможний це зробити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не помітно - я проти силового перевороту, бо такі як ти,MANJAK11, будуть без розбору "оборонятись" від

усіх :D , бо принцип "моя хата зкраю" наглядно демонструє "готовність" суспільства до змін на краще.

п.с в армії не служив, але нижче вісімки з калаша не вибивав :D

звичайно буду оборонятись вiд усiх, любому бошку навпiл розкрою сокирою,хто до сiмьi моеi полiзе, а ти не ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот цікава ситуація, Чегевар хватає на форумах, а гарних охайних підїздів не так і багато. Що заважає стати "головою будинкової ради" зробити ремонт в будинку, залатати дахи і т.д. зробив це - далі ідеш в народні депутати місцевого рівня, допомагаєш всім, вибиваєш гроші на ремонт доріг, і на інші дуже потрібні речі, далі ідеш в мери, бо люди тебе вже знають, нас тут в Луцьку не так і багато. Стаєш мером і т.д.

Але ні, краще бути шохою-революціонером і кидатись гаслами, работать таваріщі нада, работать...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саакашвілі витіснив з Грузії всіх олігархів та навіть кримінальних авторитетів.А хто в нас може потіснити Коломойського, Фірташа ,Ахмєтова і др.?

Одна Юля і змогла б.

Всі наші президенти танцювали під дудку грошових мішків і не тому , що це олігархи такі вже всесильні, а тому що рядовому народу багато і не треба.Точніше переважній масі достатньо ,припустім 5000 грн зарплати на сьогоднішній день, і вона і пальцем не поворухне, щоб заробити більше,мати більше прав, можливостей і т. д.

Моя хата зкраю.

Аби не гірше.

Ну так хто для таких людей своє життя палитиме.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо пошуршиш по навколоекономічних новинах,то можеш натрапити на інфу,що бізнес Коломойського і Боголюбова активно витісняють з України...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є ще інфа, що Бєня тримає єврейський общак Східної Європи.Не сильно і витісниш.

Вся історія економічних воєн в Україні- це протистояння донецьких та дніпропетровських.Сьогодні донецькі рулять..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно зрозуміло, що Яник це маріонетка донєцкіх, які зараз нагнули дніпропетровських.

Вибачте, але назвіть мені українського олігарха? Донєцкі як не татари то євреї, дніпропетровські як не євреї то євреї:)

От дивлюсь хронологію революції у північній африці. Наприклад, як відбувалось у Єгипті

Самоспалення - демонстрації опозиції - невдалі розгони демонстрацій із жертвами - повалення режиму

Висновок - доки не буде самопожертви олігархи і далі збагачуватиметься, а бідні ставатимуть біднішими.

Раз нема самопожертви - значить усіх, покищо усе влаштовує. Значить терпітимемо цей стан доти, доки хтось із 46 мільйонів, реально не вийде на вулицю і не здійснить привселюдно суїцид, тощо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно зрозуміло, що Яник це маріонетка донєцкіх, які зараз нагнули дніпропетровських.

Вибачте, але назвіть мені українського олігарха? Донєцкі як не татари то євреї, дніпропетровські як не євреї то євреї:)

От дивлюсь хронологію революції у північній африці. Наприклад, як відбувалось у Єгипті

Самоспалення - демонстрації опозиції - невдалі розгони демонстрацій із жертвами - повалення режиму

Висновок - доки не буде самопожертви олігархи і далі збагачуватиметься, а бідні ставатимуть біднішими.

Раз нема самопожертви - значить усіх, покищо усе влаштовує. Значить терпітимемо цей стан доти, доки хтось із 46 мільйонів, реально не вийде на вулицю і не здійснить привселюдно суїцид, тощо...

ну так самоспались

Фірташ-український олігарх. з дитинства вирощував помідори у Заліщицькому районі :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як здійснить ,то зразу манна небесна впаде і багаті поділяться з бідними. А до жертви готовий той кому нема що втрачати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну так самоспались

хоча з iншоi сторони, воно тобi треба ? Грiх на душу брати ? Пiде ще й спалится, воно то зрозумiло що не вiд великого розуму,але ж в душi якби колоти буде (повинно принаймнi)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо всі гроші світу поділити порівну між всіма людьми, то через деякий час вони знов опиняться у тих , в кого їх було найбільше до поділу.Бо ці люди вміють найкраще ними розпоряжятись.

Тому питання не тільки в рівному і чесному розподілі мат.благ та створенні рівних умов для всіх, а в першу чергу в навчанні та стимулюванні максимальної кількості людей вмінню заробляти та правильно розпоряжятись грошима та іншими активами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо всі гроші світу поділити порівну між всіма людьми, то через деякий час вони знов опиняться у тих , в кого їх було найбільше до поділу.Бо ці люди вміють найкраще ними розпоряжятись.

Тому питання не тільки в рівному і чесному розподілі мат.благ та створенні рівних умов для всіх, а в першу чергу в навчанні та стимулюванні максимальної кількості людей вмінню заробляти та правильно розпоряжятись грошима та іншими активами.

займешся?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки нам треба провернути "помаранчевих" революцій, щоб попасти на того лідера, який не лише хотітиме зробити нам краще, а й буде спроможний це зробити?

Сама лише революція і як наслідок перестановка фейсів біля руля нічого не дасть. Потрібно зламати систему. Тими важелями що зараз є в народу систему ніколи не зламати, так само система ніколи не зруйнує себе сама. Спочатку змести владу, в педагогічніх цілях надавати їй пендалів, і на тому ж майжані встановити майбутнім претендентам у владу чіткі та жорсткі правила гри:

- ніяких недоторканостей

- ніяких пільг

- пенсії такі ж як в простих людей

- чітка прозора система звільнень депутатів та інших чиновників.

- і ще багато різних регулятивних заходів, про суди, міліцію.

Нічого не треба придумувати все вже давно придумано і функціонує в європейських країнах, просто в Україні ніхто не збирається різати курку яка їм несе золоті яйця.

Можливо тоді у владу крісла не продаватимуться для заробляння грошей, а можливо йтимуть справді ідейні люди з правильними цілями.

Але ні, краще бути шохою-революціонером і кидатись гаслами, работать таваріщі нада, работать...

Я думаю саме цю світлу ідею втирали простим шахтарям, що тепер їм не може надякуватись вся країна. Нічого не треба думати/аналізувати є кому за тебе це зробити, ти просто йди і працюй. Країна вже перша в Європі по продажам дорогих авто, але ще не вистачає яхт, вертольотів, швейцарських годинників та золотих унітазів. В Африці напевно теж поширені подібні заклики: не виопуйся а йди рви банани.

Заклики до роботи найпродуктивніше робити тролейбусникам, багатотисячним колективам комбінатів, шахтарям, які зараз по пів-року сидять без зарплати, бо саме в цьому першопричина їх бід. На цьому форумі це пустий звук, тут і так 95% працюючих.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люблю людей які знають прості і дієві рецепти!Світлі голови!

А хто поміняє правила?;-) а як щодо того, що правила будь-які можна встановити, але й поміняти потім нічо не мішає:)та й де ангелів набрати на вакантні місця?:)

І про шахтарів: клієнт вернувся з луганщини, на свайбі був. да, сіренько, бідненько в місті, але шахтар має штучку-дві баків, а начальник участка 100 тис грн в місяць.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто поміняє правила?;-)

Я конкретних імен не назву звісно. Але якщо Ющенко, Тимошенко, про Януковича й мріяти не варто (йому взагалі суд дозволив не виконувати передвиборні обіцянки) не поміняли, то думаю що хто б і з якими лозунгами не прийшов до руля ніхто нічого не мінятимуть. Висновок: таваріщі мусять мовчки работать.

та й де ангелів набрати на вакантні місця?:)

слушне питання, я чіткої відповіді не знаю. Коли нема відповіді то думаю що для початку буде розумним створити умови щоб на ті місця перестали просочуватися пройдисвіти а подекуди клоуни. Можливо якщо виконати перший пункт, нарісується відповідь на другий.

По великому рахунку в тій же Європі біля керма не ангели, з багатьма клептоманськими звичками, просто там правила гри чіткіші і суворіші: "украл-випіл-отставка".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, а чого далеко брати. Вибачте за примітивізм, у нас у Луцьку є міськрада наприклад.

Усі знають кому належать нерухомість по царських селах. Чому ніхто не піднімає із них запити до прокуратури, щоб держслужбовці показали за які шиши понавибудовували. Якщо вони не взмозі за це все відповісти, нехай проголосують за екпропріацію майна в рахунок громади.

Хтось володіє інформацією, чи має право оскаржити рішення міськради суд?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щоб держслужбовці показали за які шиши понавибудовували.

А багато в Луцьку набереться тупих держслужбовців, котрі свої палаци запишуть на своє ім’я?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...