Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

мо хто зустрічався з проблемою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А понту з тої програми? теж собі думав поставити, АЛЕ:

- де взяти безплатний(дешевий) інтернет трафік?

- не знаю чи є скайп на s40 (Nokia 6300)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись зустрічав Skype на Java для платформи Nokia S40, але по можливостям він сильно урізаний. Фактично там працювали лише текстові повідомлення. Тобто ні відео, ні передача голосу не працюють. Можна лише переписуватися по типу аськи. Зараз глянув на сайті www.skype.com і не зміг знайти цієї версії. Напевно розробку заморозили, не доцільно далі продовжувати розвивати цей напрямок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись зустрічав Skype на Java для платформи Nokia S40, але по можливостям він сильно урізаний. Фактично там працювали лише текстові повідомлення. Тобто ні відео, ні передача голосу не працюють. Можна лише переписуватися по типу аськи. Зараз глянув на сайті www.skype.com і не зміг знайти цієї версії. Напевно розробку заморозили, не доцільно далі продовжувати розвивати цей напрямок.

Все правильно: і про функціонал і про припинення напрямку.

З офсайту: Skype Lite и Skype для Windows Mobile больше не поддерживаются

В мене на телефоні (6300) є, скачана раніше, лайт-версія, без підтримки голосового зв'язку, як писав Саня. Буду вдома можу виложити, але не можу зараз перевірити чи працює - глючить інет від МТС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все правильно: і про функціонал і про припинення напрямку.

З офсайту: Skype Lite и Skype для Windows Mobile больше не поддерживаются

В мене на телефоні (6300) є, скачана раніше, лайт-версія, без підтримки голосового зв'язку, як писав Саня. Буду вдома можу виложити, але не можу зараз перевірити чи працює - глючить інет від МТС.

буду дуже вдячний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

буду дуже вдячний

Тримай

Skype.rar

п.с. перевіряв, працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пише шо недыйсна програма.......(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пише шо недыйсна програма.......(

на всякий випадок спитаю: я виклав архів, програма всередині архіву, ти розархівовував?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так)

але проблему я вже вирішив

найшов в неті іншу версію

дякую за намагання допомогти)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...