timomaas Posted October 14, 2011 at 07:44 PM Share #1 Posted October 14, 2011 at 07:44 PM мо хто зустрічався з проблемою? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted October 14, 2011 at 08:44 PM Share #2 Posted October 14, 2011 at 08:44 PM А понту з тої програми? теж собі думав поставити, АЛЕ:- де взяти безплатний(дешевий) інтернет трафік?- не знаю чи є скайп на s40 (Nokia 6300) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Саня Posted October 14, 2011 at 09:21 PM Share #3 Posted October 14, 2011 at 09:21 PM Колись зустрічав Skype на Java для платформи Nokia S40, але по можливостям він сильно урізаний. Фактично там працювали лише текстові повідомлення. Тобто ні відео, ні передача голосу не працюють. Можна лише переписуватися по типу аськи. Зараз глянув на сайті www.skype.com і не зміг знайти цієї версії. Напевно розробку заморозили, не доцільно далі продовжувати розвивати цей напрямок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickel Posted October 14, 2011 at 11:33 PM Share #4 Posted October 14, 2011 at 11:33 PM Колись зустрічав Skype на Java для платформи Nokia S40, але по можливостям він сильно урізаний. Фактично там працювали лише текстові повідомлення. Тобто ні відео, ні передача голосу не працюють. Можна лише переписуватися по типу аськи. Зараз глянув на сайті www.skype.com і не зміг знайти цієї версії. Напевно розробку заморозили, не доцільно далі продовжувати розвивати цей напрямок.Все правильно: і про функціонал і про припинення напрямку.З офсайту: Skype Lite и Skype для Windows Mobile больше не поддерживаютсяВ мене на телефоні (6300) є, скачана раніше, лайт-версія, без підтримки голосового зв'язку, як писав Саня. Буду вдома можу виложити, але не можу зараз перевірити чи працює - глючить інет від МТС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
timomaas Posted October 15, 2011 at 05:44 PM Author Share #5 Posted October 15, 2011 at 05:44 PM Колись зустрічав Skype на Java для платформи Nokia S40, але по можливостям він сильно урізаний. Фактично там працювали лише текстові повідомлення. Тобто ні відео, ні передача голосу не працюють. Можна лише переписуватися по типу аськи. Зараз глянув на сайті www.skype.com і не зміг знайти цієї версії. Напевно розробку заморозили, не доцільно далі продовжувати розвивати цей напрямок.Все правильно: і про функціонал і про припинення напрямку.З офсайту: Skype Lite и Skype для Windows Mobile больше не поддерживаютсяВ мене на телефоні (6300) є, скачана раніше, лайт-версія, без підтримки голосового зв'язку, як писав Саня. Буду вдома можу виложити, але не можу зараз перевірити чи працює - глючить інет від МТС.буду дуже вдячний Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickel Posted October 15, 2011 at 10:14 PM Share #6 Posted October 15, 2011 at 10:14 PM буду дуже вдячнийТримайSkype.rarп.с. перевіряв, працює. Link to comment Share on other sites More sharing options...
timomaas Posted October 17, 2011 at 08:24 PM Author Share #7 Posted October 17, 2011 at 08:24 PM пише шо недыйсна програма.......( Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickel Posted October 17, 2011 at 08:27 PM Share #8 Posted October 17, 2011 at 08:27 PM пише шо недыйсна програма.......(на всякий випадок спитаю: я виклав архів, програма всередині архіву, ти розархівовував? Link to comment Share on other sites More sharing options...
timomaas Posted October 17, 2011 at 08:38 PM Author Share #9 Posted October 17, 2011 at 08:38 PM так)але проблему я вже вирішивнайшов в неті іншу версіюдякую за намагання допомогти) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.