Перейти до змісту

Сезон перевзувки

gonschik

Рекомендовані повідомлення

Шановні бордівці хто має автомобілі, починається сезон перевзувки на зимову гуму, тому в мене є пропозиція для вас - знижка 20% на шиномонтажні роботи Знижка розповсюджується не тільки на бордівців, а й на їхніх друзів і знайомих, які приїдуть по рекомендаціях). В акцію входить також безкоштовна натуральна кава еспресо або чай.

Шиномонтаж знаходиться в р-ні ДПЗ, за адресою вул.Станіславського, 48в (орієнтовно біля 24 школи)

контактний телефон 099-7548254

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 81
  • Створено
  • Остання відповідь

А від якої ціни 20%?

Скільки коштуватиме перекидання 4ох коліс?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А від якої ціни 20%?

Скільки коштуватиме перекидання 4ох коліс?

повна вартість перевзувки 13-15" коліс 140грн з балансуванням, для бордівців 116грн(зняття встановлення коліс на авто, бортування шин, балансування).

п.с. також є послуга викатки дисків

ппс. режим роботи - щоденно з 8-00 до 22-00

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дороговато... на Конякіна 120гр. мене завжди і за 100гр. перезувають. R15 низькопрофільна.... приїду , якщо буде 90гр.))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

без балансування можу за 90, але я спеціально їздив по шиномонтажах, ніде не бачив дешевше ніж 140грн з балансуванням

п.с. а своїх друзів я й безкоштовно можу перевзути - ось тобі й різниця в ціні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сам з ГПЗ, буду радий)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13" і 15" на шиномонтажах зазвичай ідуть по різних цінах,

Я за диференційовану тарифну сетку! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 колеса на литих дисках Р16 з балансуванням яка ціна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13" і 15" на шиномонтажах зазвичай ідуть по різних цінах,

Я за диференційовану тарифну сетку! :)

диференціація цін є, просто від 13 до 15" ціна однакова, 16" дорожче і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 колеса на литих дисках Р16 з балансуванням яка ціна?

180грн + самоклеючі грузи - повна вартість, 144грн + грузи - для бордівців

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

WiFi?

може тобі ще картоплі хочеться?

тема про шиномонтаж, тобі що WiFi на шини потрібно встановити.

задавай питання що стосуються шиномонтажу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да...сьогодні автовласники відчули потребу змінити гуму....

п.с. на послугу накачування шин "газом" теж знижка 20%

для тих хто не знає чи не чув раніше про "газ" для шин поясню трохи детальніше

під "газом" мається на увазі суміш інертних газів

основні переваги "газу":

- пом'якшує удари по підвісці від ям, вибоїн, тріщин, люків, бруківки

- пом'якшує надмірну дію на шини і диски високих робочих температур

- пом'якшує неприємні відчуття при їзді по розбитих дорогах

- зменшує шум від коліс і вібрацію кузова

- стабілізує тиск в шинах

- покращує зчеплення коліс з дорожним покриттям

- зменшує гальмівний шлях

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суміш яких саме інертних газів ви використовуєте для накачування коліс?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

суміш називається PROSIFE, а які конкретно гази туди входять я не знаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[основні переваги "газу":

- пом'якшує удари по підвісці від ям, вибоїн, тріщин, люків, бруківки - если положено, например 2 атм.накачать, то газа тоже будет 2 атм - пом'якшує надмірну дію на шини і диски високих робочих температур - про какие ВЫСОКИЕ температуры речь?? откуда вдруг повышение - пом'якшує неприємні відчуття при їзді по розбитих дорогах - можно еще написать "повышает настроение, зарплату - зменшує шум від коліс і вібрацію кузова - шум измеряли? твердость колеса при 2 атм. воздуха или газа одинаковая - стабілізує тиск в шинах - давление газа одинаково во всех точках объема,физика школьная - покращує зчеплення коліс з дорожним покриттям - сцепление с дорогой обеспечивает протектор,а не газ внутри покрышки - зменшує гальмівний шлях - тормозной путь зависит от протектора,его состояния,скорости

Да....реклама конечно, маркетинг. А на самом деле,.... имхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки вже списів переламали стосовно "суміші" газів :mdr: Качають звичайним азотом,якого в повітрі 80 відсотків.Робиться це для того,щоб при зміні температури шини внаслідок тертя з дорогою тиск залишався відносно стабільним.Це перекочувало в дорожні автомобілі з гоночних серій,де йде боротьба за долі секунди,і стабільний тиск в шині в цьому плані дуже важливий.Що дає газ в шинах звичайного автомобіля,кожен може вирішувати для себе.Я в минулому році накачав газом літні шини,вони пролежали зиму і від"їздили цей сезон без жодної підкачки.Їзджу,правда,небагато,але все-одно сам був здивований.Якщо взяти статистику,де більшість автомобілів їздять з недокачаними шинами,а це впливає і на ресурс колеса,і на витрату пального,і на стійкість автомобіля на дорозі-то можна оцінити переваги газу і в масштабах країни, і для кожного водія зокрема.Всі інші переваги чисто суб"єктивні.Думаю,половина шиномонтажників може розказати історію,як вони накачали шини повітрям,гроші взяли як за газ,а клієнт ні сном,ні духом,або ще й потім приїзджав і розказував наскільки машина стала "м"ягша і тихіша" :0016:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки вже списів переламали стосовно "суміші" газів :mdr: Качають звичайним азотом,якого в повітрі 80 відсотків.Робиться це для того,щоб при зміні температури шини внаслідок тертя з дорогою тиск залишався відносно стабільним.Це перекочувало в дорожні автомобілі з гоночних серій,де йде боротьба за долі секунди,і стабільний тиск в шині в цьому плані дуже важливий.Що дає газ в шинах звичайного автомобіля,кожен може вирішувати для себе.Я в минулому році накачав газом літні шини,вони пролежали зиму і від"їздили цей сезон без жодної підкачки.Їзджу,правда,небагато,але все-одно сам був здивований.Якщо взяти статистику,де більшість автомобілів їздять з недокачаними шинами,а це впливає і на ресурс колеса,і на витрату пального,і на стійкість автомобіля на дорозі-то можна оцінити переваги газу і в масштабах країни, і для кожного водія зокрема.Всі інші переваги чисто суб"єктивні.Думаю,половина шиномонтажників може розказати історію,як вони накачали шини повітрям,гроші взяли як за газ,а клієнт ні сном,ні духом,або ще й потім приїзджав і розказував наскільки машина стала "м"ягша і тихіша" :0016:

ти забув уточнити що це твоє ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я кожен рік свій лансер накачую газом, машина йде дуже йде набагато краще чим на звичайному повітрі, а так як катаюсь на Херсон, де температура 35 це нормально й їхати туди 960 км))) то на газу це просто казка)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти забув уточнити що це твоє ІМХО

Шановний gonschik,вибачаюсь,що вліз у вашу "парафію".Нічого іншого,ніж дати інформацію,якою я володію,на думці не було

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у вас є газ з полуничним запахом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у вас є газ з полуничним запахом?

для флуду є відповідні розділи, немає чого сказати по суті, то краще не пиши нічого і незасмічуй тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яким чином видаляєте старе повітря з колеса? Якщо в мене колеса були накачані азотом, то чи не буде проблем при змішуванні його з сумішшю інертних газів PROSIFE? Можливо колеса треба чимось продувати? Ну як при заміні мастила промивають спеціальним маслом.

Чи не могли б ви підказати адресу офіційного сайту PROSIFE? Перший рядок пошуку в Google направляє за адресою "Группа компаний ТЕХНОГАЗ", там кнопочка з написом "Сайт переехал сюда ->", але сайт за адресою http://www.prosife.ua/ не відкривається (((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не знаю чому сайт переїхав і не відкривається

в мене вже накачали колеса газом дуже багато людей, і відгуки 80% позитивних і 20% нейтральних, і жоден клієнт не жалівся, хоча й скептиків багато

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

АКЦІЯ тільки ДО 09.11.2011 - Знижка на перезувку 30% для бордівців

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...