Перейти до змісту

Кольоровий принтер

Рекомендовані повідомлення

Порадьте яку модель принтера лазерного та кольрового придбати щоб з заправкою не було проблем,а ще краще щоб заправлявся в домашніх умовах!(як що це звичайно можливо)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку треба визначитись, для чого він потрібний. Для ділової графіки підходить, для фотографій - ні (домашній лазерний кольоровий принтер). Можливо, ваші потреби задовольнять два принтери - простий лазерний ч/б і кольоровий струменевий?

P.S. Не продавець, але всі випадки купівлі кольорових домашніх лазерних принтерів, які знаю, швидко принесли розчарування власникам. Хороший лазерний кольоровий принтер має габарити письмового стола і серйозні характеристики, в тому числі ціну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку треба визначитись, для чого він потрібний. Для ділової графіки підходить, для фотографій - ні (домашній лазерний кольоровий принтер). Можливо, ваші потреби задовольнять два принтери - простий лазерний ч/б і кольоровий струменевий?

P.S. Не продавець, але всі випадки купівлі кольорових домашніх лазерних принтерів, які знаю, швидко принесли розчарування власникам. Хороший лазерний кольоровий принтер має габарити письмового стола і серйозні характеристики, в тому числі ціну.

для дому найдешевше в заправці самсунг але фото на ньому г..но. для фоток раджу взяти епсона на 6кольорів+снпч і друкуй скільки влізе(чорнила бери інктек і проблем не будеш мати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую!Але хочеться лазерний,а потрібен він для дому ,друкувати все по троху,що до ціни то зрозуміло що річ не дешева!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розумієш, ІМХО точно не пожалієш про покупку ось такого (ціна в межах 6000 доларів). Ну а для дому наприклад є такий розділ на відомому магазині. Там вибирати ЛИШЕ із відгуками. Мені, наприклад, впав би в око такий.

Але ще раз повторюсь - для друку фото бажано брати сублімаційний (якщо є гроші) із відповідним папером, або струменевий. Для рефератів/контрольних - лазерний ч/б. Лазерний кольоровий домашній - не рівняється і близько до такого тандему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...