Перейти до змісту

На ноуті тріснув корпус

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підскажіть можна чи де сплавити чи запаяти тріщину, а то чим далі тим буде гірше, може і вирвати все, тріщин кілька, всі в районі екрану.

Опубліковано

ТАм нагружена частина, скоріше за все треба міняти. Хоча запаяти теж можна спробувати, є такий термоклей (може бачили продажться пістолет в який вставляються стержні і він їх плавить) чорний стержень у нього. Пробували мені клеїти таким корпус, вроді тримається.

Опубліковано

Не вірю я в те, що той термоклей допоможе, не для такого він призначений, плюс там треба дуже тонкий шар робити. Таке діло робиться всім відомою епоксидкою, тільки в нею додати вати, опилків, одним словом наповнювач тільки дуже дрібний.

Опубліковано

Можна ту кришку поміняти на нову. Коштує вона до 100 грн.

Теж був би радий купити навіть дороще, просто всюди обшукав і не найшов

Опубліковано

де там нагружена частина?

хто розбирав ноути той маэ уявлення

туди ыде завіса, яка кріпиться до металевої рамки матриці.

матриця прикручена також до верзньої кришки ноута

а та передня панель тупо для краси і наватажень не неї нема.

бистростигнуча епоксідка тобі в поміч

Опубліковано

І ще, такі проблеми можуть виникнути через люфт який виникає коли трішки відкручуються болти на які прикручений екран. Просто тоді вони не тримають і все навантаження на пластмасу, в таких випадках передня накладка також тріскає, перевірено на собі.

В мого ноута сімейна проблема з кришкою в районі завісів, після заміни на нову, яка так само успішно тріснула, я вирішив сам протюнингувати її, фото:

IMG_2295_240.jpg

IMG_2296_240.jpg

Дійшло до того, що стандартні стійки в, які закручувались болти якими прикручувалась матриця, виламались з пластмаси. На їх місці зараз стоять металеві стійки М3, ззовні дав пластинки для жорсткості (приклеєні до пластмаси). Трішки наклейок, щоб менше уваги звертали на завіси і все гуд :)

Ну, а щоб болти не відкручувались я їх зверху промазав лаком :)

Опубліковано

Дизайнер з мене ніякий... мене (програміста/електроніка) сторона дизайну взагалі не хвилює, головне, що матриця нормально прикріплена і в шарнірах немає люфту.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...