Гетто Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 10:37 #1 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 10:37 Нахожусь на месте событий... Картинги, скорые, пожарные... короче весело
difoto Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 10:54 #2 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 10:54 Вообще-то АвтоЛуцк сегодня.
IronSun Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 11:01 #3 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 11:01 Якраз попав на показову рятувальну операцію, коли йшов з базару. В "Мерседеса" пневмоножицями зрізали дах і поклали на ноші "травмованого". Одним словом, було цікаво, ввечері скину відео з телефону
I-Com Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 11:37 #4 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 11:37 А іншого місця не судьба найти, де проводити ті "показухи"трохи запарює вже перекриття центральної вулиці міста, для всяких заходів, то бігунці якісь "аля спартсмени" то ше шось.
Гетто Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 11:45 Автор #5 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 11:45 А іншого місця не судьба найти, де проводити ті "показухи"ну... вопрос, вообще то, спорный. Можно, конечно, организовывать подобные мероприятия где то на окраинах города, на заброшенных пустырях и т.д и т.п.Но смысл? Лично я ничего плохого в этом не вижу, что бы перекрывать центральные улицы и проводить массовые мероприятия, хотя бы на пару часов тот же Проспект Воли становится Улицей Праздника,не всегда же там тупо ездить машинам.имхо.
yura2281 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 11:57 #6 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 11:57 Заходи розпочнуться з 11.00 год. на проспекті Волі і включатимуть: заїзд на картингу з визначенням переможців; виставка радіокерованих моделей; дитяче містечко, конкурс малюнка на асфальті; концерт-караоке таксистів з дискотекою (вхід у парк імені Лесі Українки о 18.00 год.); виставка — колекція «Міні-автомобілів» (пр. Перемоги, 15), організована за підтримки ПАТ «Західінкомбанк»; конкурс на краще таксі міста Луцька; конкурс на надання першої медичної допомоги серед вихованців луцьких автошкіл; виставка спортивних мотоциклів; велоестафета.http://vip.volyn.ua/news/cherez-avto-lutsk-2011-perekriyut-rukh-v-d-parkovo-do-shopena Розклад тут
IronSun Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 13:03 #7 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 13:03 А іншого місця не судьба найти, де проводити ті "показухи"ну... вопрос, вообще то, спорный. Можно, конечно, организовывать подобные мероприятия где то на окраинах города, на заброшенных пустырях и т.д и т.п.Тезко, не впадай в крайності. Чому б не організувати при вході в парк/алеях або Театральному майдані? Оця виставка досягнень корейсько-китайського господарства організовується мало не щомісяця. Невже від цього так сильно ростуть продажі в їх автосалонах?п.с. Да-да, я житель центру. Але незручності створюються населенню фактично всього міста
Oksana04 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 13:18 #8 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 13:18 незручності створюються населенню фактично всього містаНеділя. Вихідний. Відпочинок.Що не так?Проспект Воли становится Улицей Праздника+100500
I-Com Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 13:27 #9 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 13:27 у кого й відпочинок а дехто і працює )просто був сьогодні свідком як дві мами з калясками в маршрутці, теж були надто не в захваті що дорога була перекрита аж від "тьощиного язика", і їм прийшлось вийти з маршруткиі дійсно що мішає на вході в парк це все зробити ?чи парк настільки "чистий" що соромно ?
Гетто Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 13:39 Автор #10 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 13:39 Але незручності створюються населенню фактично всього міста Может и не в тему, но не удержался, да!! давайте не будем проводить вообще никаких праздников!!
IronSun Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 13:55 #11 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 13:55 Дійсно, не в тему відео. Ехх, чую, що така з першого погляду, простенька тема робиться холіварною. Пані Oksana04, якщо ви з дітьми і getto сидите в неділю вдома - це не означає, що всі так само роблять. Декому треба на ринок, декому на роботу і т.д. Чому, наприклад, Радянська не може бути "Вулицею Свята" (ох, і назву ж придумав, прямо як на карнавалі якомусь ) Згідно плану "свята" я не бачу жодного пункту, для виконання якого потрібно було б перекривати вулицю
Oksana04 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 13:58 #12 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 13:58 Пані Oksana04, якщо ви з дітьми сидите в неділю вдома - це не означає, що всі так само роблять. Декому треба на ринок, декому на роботу і т.д.Є люди, які і в Новорічну ніч працюють, то, може, і Новий Рік відмінимо???З пр-ту Волі лише місяць, як переїхала, перед тим жила там 7 років і не завжди вдома з дітьми сиділа.Думку від того не зміню:Неділя. Вихідний. Відпочинок.
IronSun Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 14:02 #13 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 14:02 Ви часом з getto не рідня? Одинаково добре перебільшуєте. Порівняння з Новим роком зовсім недоречне. Тоді, і ринок, і більшість магазинів не працюють - відпочинок для всіх. Добре, хай для вас двох це буде неділя-вихідний-відпочинок
I-Com Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 14:03 #14 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 14:03 чудово мабуть відпочили жителі сусідніх будинків під отой - дрин-дин-дин з димком )
Oksana04 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 14:07 #15 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 14:07 Ви часом з getto не рідня?ніПорівняння з Новим роком зовсім недоречне. Тоді і ринок і більшість магазинів не працюють - відпочинок для всіх.Тоді, може, перенести це дійство на понеділок. Ринки ж не працюють? хай для вас двох це буде неділя-вихідний-відпочинокдякуюГоловне - не нервуйте! Не псуйте собі настрій моїми перебільшувальними постами.
Гетто Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 14:07 Автор #16 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 14:07 Ехх, чую, що така з першого погляду, простенька тема робиться холіварною. дык ж не зря я топстарт во Флейм отправил.... і getto сидите в неділю вдома - це не означає, що всі так само роблять. вообще то воскресенье у меня рабочий день, и я всю эту акцию на проспекте видел только потому, что по служебным обязанностям находился в том районе. Згідно плану "свята" я не бачу жодного пункту, для виконання якого потрібно було б перекривати вулицю а мне нравится
IronSun Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 14:07 #17 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 14:07 чудово мабуть відпочили жителі сусідніх будинків під отой - дрин-дин-дин з димком ) Це ще таке, можна пережити (неприємно хіба що хворій людині або дитині). Церква біля 4-ої школи іноді й більші децибели видає Oksana04, ви мені смішні. Не простіше перенести місце, а не дату проведення? Щоб я нервував - не діждетесь Якби мені була важлива думка про мене когось на форумі - в мене було б далеко не 400 постів
Гетто Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 14:10 Автор #18 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 14:10 чудово мабуть відпочили жителі сусідніх будинків під отой - дрин-дин-дин з димком ) угу... так давайте на безлюдный остров...там всем спокойно будет.А вообще то мне это напоминает ворчание старух на лавочке у подъезда: тот не так одет, тот не то пьёт, тот не так ходит...
IronSun Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 14:16 #19 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 14:16 Ви обоє хоча б спробували привести свої аргументи. Бо поки що конструктиву від вас мало. "А давайте безлюдний острів, а давайте новий рік відмінемо". Хоча ви самі це визнали а мне нравится І нііпьот
ursa Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 14:16 #20 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 14:16 Да просто у кого-то по воскресеньям жизнь не удаётся - вот и пенятся они
Oksana04 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 14:18 #21 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 14:18 Oksana04, ви мені смішні. Рада за Вас. Ви не перші, кого смішать мої пости.Не простіше перенести місце, а не дату проведення?Мені, сидячи за компом, все-рівно ЩО переносити От думаю, дорогу перекрили (бо ремонгтують). Вже третій день тут маршрутки та тролейбуси не їздять. От вони не могли десь її поремонтувати і перенести сюди за ніч готовеньку? Кожному щось десь не подобається. АЛЕ: Неділя. Вихідний. Відпочинок. :D ЯКІ АРГУМЕНТИ??? Ви пишете, що Вам зле, а я писала, що мені ніколи не заважало аж так надто. Я сім років жила в центрі. Ходила на роботу, їздила на ринок. Так, є якісь незручності. Але не таааак страшно. Навіщо робити в парку ЩОСЬ, пов'язане з автомобілями? Там же одні мамашки з колясками. А в центрі ходять люди, які працюють (навіть у неділю).
Гетто Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 14:19 Автор #22 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 14:19 . Не простіше перенести місце, варианты в студию !!! Что бы и дети на картах погоняли, и машины скорой помощи, пожарных служб, МЧСники могли нормально развернуться ( не на запорожцах же ездят, а на зилах), и рисунок на асфальте... и велосипедный спорт... варианты в студию
IronSun Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 14:23 #23 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 14:23 Чим далі, тим менше я розумію ваші паралелі. На цей раз ремонт дороги.. Це необхідність, добре, що почали ще в цьому році, можна Поясніть мені, будь ласка, зв'язок зі святом?Чим далі, тим менше я розумію ваші паралелі. На цей раз ремонт дороги.. Це необхідність, добре, що почали ще в цьому році, можна й довше незручності потерпіти. Поясніть мені, будь ласка, зв'язок зі святом?На жаль,ursa, я змушений вас розчарувати - з базару я йшов тільки з позитивними емоціями. Навіть зупинився зняти відео "рятувальної операції". І не я почав, що мені щось не подобаєтьсяОй, пані Оксано, здається, що це ви нервуєте - ось вже капсити почали... Рекомендую вийти в парк - на вихідних там не лише "мамашки". І машинки там були вже колись (на день незалежності, здається)Спеціально для Гетто - карти вже не раз були перед корпусом ВНУ (за пам'ятником). Не будем чіпати Театральний майдан з його новою плиткою. В парк достатньо легко заїхати пожежній машині. А для картингістів перекрити одну алею.Вибачайте, мушу покинути вас до вечора
Oksana04 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 14:25 #24 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 14:25 Чим далі, тим менше я розумію ваші паралелі. На цей раз ремонт дороги.. Це необхідність, добре, що почали ще в цьому році, можна Поясніть мені, будь ласка, зв'язок зі святом?Не можу проїхати. ДОРОГА ПЕРЕКРИТА. Жах. Катастрофа. А мені ж на ринок треба було!!!ЗАВЖДИ ЩОСЬ КОМУСЬ БУВАЄ НЕ ТАК.Вам радість: роблять дорогу.Мені біда - не попала на ринок.Вам біда: проспект перекритий.Мені радість - в центрі свято.
Olesya Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 14:29 #25 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 14:29 Ви обоє хоча б спробували привести свої аргументи. Бо поки що конструктиву від вас мало. "А давайте безлюдний острів, а давайте новий рік відмінемо". Хоча ви самі це визнали а мне нравится І нііпьот А які тут потрібні аргументи? Правильно написали, неділя, свято. У Києві перекривають Хрещатик, у Львові - проспект Свободи. Ну а в нас - логічно, що проспект Волі.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.