Перейти до змісту

Де в Луцьку можна придбати форми для виготовлення бруківки

djbodik

Рекомендовані повідомлення

Буду вдячний якщо хто підкаже.Хочу придбати форми для виготовлення бруківки 100 штук

post-8886-0-23713000-1317239998_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Я купував у Рівному, доставка Євроекспресом. http://pressandforms.com.ua/uk/forms

В мене є штук 30 нових форм римський брук (схожі на Брук гладкий, тільки поверхня рельєфна під камінь). Якщо цікавить з ціною домовимось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 9 місяців потому...

Також цікавить де в Луцьку можна придбати форми для бруківки, буду вдячний за інфомацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Широкий вибір бруківки в УА БРУК, що знаходиться на вул.Тухачевського, 16. http://ua-bruk.uaprom.net/, запитайте по тел. який розмір Вас цікавить, по формам інформацію, можливо й самі виготовленням форм займаються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на пласмасовому заводі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Широкий вибір бруківки в УА БРУК, що знаходиться на вул.Тухачевського, 16. http://ua-bruk.uaprom.net/, запитайте по тел. який розмір Вас цікавить, по формам інформацію, можливо й самі виготовленням форм займаються.

УА БРУК не виготовляє форми. Там тільки виробництво вібропресованим способом з повною автоматизацією процесів. Матриці привозять з-за кордону.

Не бачу сенсу самому калапуцяти "бруківку" , по перше- наробишся як віл, по друге - якість буде нікудишня, бо витримати технологію в домашніх умовах - важко. По третє - нерви , бо коли почнеш класти, а вона не буде виглядати гарно і буде тріскати і ламатися, то згадаєш все на світі... Крім того, самопальна бруківка не витримає багато сезонів і розсиплеться від весняних заморозків...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Набери в гуглі форми для бруківки АБС. Краще брати форми з АБС пластику зроблені методом термо-вакумної формовки, тому що з них випарювати вироби-не треба. Просто дістаєш і все. Не брати полімерні форми або псевдо польські! Якщо хочеш польські справжні-їдь за ними туди, бо тут-підробки. Польські форми -непогані для цього діла також. Можу продати суперпластифікатора, щоб підвищити фізико-механічні показники бетону. пігменти-нова лінія, епіцентр(але там в три дорого, краще купити на виробництві бруківки, блоків і т.д. Можна домовитись з хлопцями, що там працюють) Тепер залишилось дістати/зробити вібростіл і в путь. Не забудь про бетонозмішувач. Технологію виробництва-знайдеш в неті. Один важливий момент-пісок шукай крупної фракції( модуль не менше 2) тоді простоїть довго! не жалій цементу-для себе ж робиш) І тоді в домашніх умовах можна зробити гідну бруківку, а може і кращу, ніж придбаєш. Успіхів!

Мало не забув попередити) форми з одеси і з сайту 502 не замовляй-лохотрон.) Або можу порадити нормальні кантори, що роблять нормальні і недорогі форми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще собі робити тротуарну плитку-30х30см. Це мені здається швидше і краще ніж цеглинки з 1-го посту...

post-23169-0-27907800-1383071490_thumb.j

post-23169-0-29108400-1383071506_thumb.j

post-23169-0-04576700-1383071516_thumb.j

post-23169-0-47078300-1383071538_thumb.j

post-23169-0-64487000-1383071553_thumb.j

post-23169-0-56571900-1383071565_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійсно краще 30х30. Завтра розкажу, як зробити форму для неї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійсно краще 30х30. Завтра розкажу, як зробити форму для неї.

І??Як саме??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І??Як саме??

Як зробити пушку?

Берем дирку і обливаєм її сталлю!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2391401.jpg

Взагалі то даст іс технолоджі штампований бетон... В Україні ще не популярна надто, зато популярна в Амеріка))) і ряд других країн) Зато в нас є садова доріжка, ну а шо... всі ж люблять ліпить пасочки!!!

І??Як саме??

Як зробити пушку?

Берем дирку і обливаєм її сталлю!

Дякую!)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...