Перейти до змісту

Де в Луцьку можна придбати форми для виготовлення бруківки

djbodik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Буду вдячний якщо хто підкаже.Хочу придбати форми для виготовлення бруківки 100 штук

post-8886-0-23713000-1317239998_thumb.jp

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Я купував у Рівному, доставка Євроекспресом. http://pressandforms.com.ua/uk/forms

В мене є штук 30 нових форм римський брук (схожі на Брук гладкий, тільки поверхня рельєфна під камінь). Якщо цікавить з ціною домовимось.

• 9 місяців потому...
Опубліковано

Також цікавить де в Луцьку можна придбати форми для бруківки, буду вдячний за інфомацію.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Широкий вибір бруківки в УА БРУК, що знаходиться на вул.Тухачевського, 16. http://ua-bruk.uaprom.net/, запитайте по тел. який розмір Вас цікавить, по формам інформацію, можливо й самі виготовленням форм займаються.

Опубліковано

Широкий вибір бруківки в УА БРУК, що знаходиться на вул.Тухачевського, 16. http://ua-bruk.uaprom.net/, запитайте по тел. який розмір Вас цікавить, по формам інформацію, можливо й самі виготовленням форм займаються.

УА БРУК не виготовляє форми. Там тільки виробництво вібропресованим способом з повною автоматизацією процесів. Матриці привозять з-за кордону.

Не бачу сенсу самому калапуцяти "бруківку" , по перше- наробишся як віл, по друге - якість буде нікудишня, бо витримати технологію в домашніх умовах - важко. По третє - нерви , бо коли почнеш класти, а вона не буде виглядати гарно і буде тріскати і ламатися, то згадаєш все на світі... Крім того, самопальна бруківка не витримає багато сезонів і розсиплеться від весняних заморозків...

• 1 рік потому...
Опубліковано

Набери в гуглі форми для бруківки АБС. Краще брати форми з АБС пластику зроблені методом термо-вакумної формовки, тому що з них випарювати вироби-не треба. Просто дістаєш і все. Не брати полімерні форми або псевдо польські! Якщо хочеш польські справжні-їдь за ними туди, бо тут-підробки. Польські форми -непогані для цього діла також. Можу продати суперпластифікатора, щоб підвищити фізико-механічні показники бетону. пігменти-нова лінія, епіцентр(але там в три дорого, краще купити на виробництві бруківки, блоків і т.д. Можна домовитись з хлопцями, що там працюють) Тепер залишилось дістати/зробити вібростіл і в путь. Не забудь про бетонозмішувач. Технологію виробництва-знайдеш в неті. Один важливий момент-пісок шукай крупної фракції( модуль не менше 2) тоді простоїть довго! не жалій цементу-для себе ж робиш) І тоді в домашніх умовах можна зробити гідну бруківку, а може і кращу, ніж придбаєш. Успіхів!

Мало не забув попередити) форми з одеси і з сайту 502 не замовляй-лохотрон.) Або можу порадити нормальні кантори, що роблять нормальні і недорогі форми.

Опубліковано

Краще собі робити тротуарну плитку-30х30см. Це мені здається швидше і краще ніж цеглинки з 1-го посту...

post-23169-0-27907800-1383071490_thumb.j

post-23169-0-29108400-1383071506_thumb.j

post-23169-0-04576700-1383071516_thumb.j

post-23169-0-47078300-1383071538_thumb.j

post-23169-0-64487000-1383071553_thumb.j

post-23169-0-56571900-1383071565_thumb.j

Опубліковано

2391401.jpg

Взагалі то даст іс технолоджі штампований бетон... В Україні ще не популярна надто, зато популярна в Амеріка))) і ряд других країн) Зато в нас є садова доріжка, ну а шо... всі ж люблять ліпить пасочки!!!

І??Як саме??

Як зробити пушку?

Берем дирку і обливаєм її сталлю!

Дякую!)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...