Перейти до змісту

[Куплю] моб. телефони.

trifoz

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Срочно купляться два мобільних телефони, прості для телефонних дзвінків- головне щоб акум добре тримав.

Бюджет від 50грн до 500грн, за 1шт.

Розгляну усі варіани -пропонуйте..

Опубліковано

Sony-Ericsson K550i. Батарея тримає 3-4 дні в залежності від кількості розмов. Стан на 3 (на екрані пляма,але на роботу не впливає). Хочу 150грн.

Опубліковано

самсунг і840 350грн

Якийсь лінк на опис цього апарату дай.. ато не-знаю, що за мобілка? ато google викидає D900.

Sony-Ericsson K550i. Батарея тримає 3-4 дні в залежності від кількості розмов. Стан на 3 (на екрані пляма,але на роботу не впливає). Хочу 150грн.

зроби фото екрану-- подивлюсь

Опубліковано

самсунг і840 350грн

Якийсь лінк на опис цього апарату дай.. ато не-знаю, що за мобілка? ато google викидає D900.

зроби фото екрану-- подивлюсь

соррі. трошки нетак вказав модель http://www.mobile-arsenal.com.ua/samsung/e840/

Опубліковано

nokia 1616 бeз зapяднoгo. мaйжe нoвuй. oдuн нeдoлiк: тoй кoмy дзвoнитe тpoxи жaлiэтьcя , щo нeдyжe якicний звyк. нiби дecь дaлeкo. aлe cyдячu з вiдгyкiв нa rozetka.ua цe вoнu тaкi i э. фoнapuк paдio бaтapeя тpuмaэ дoooвгo. цiнa 210.

Опубліковано

Sаmsung SGH - X680 (б/у) колір як на фото - post-4550-0-61812100-1317053357_thumb.jpg

опис телефона

стан на 4 . глюків і т.д. і т.п. не спостерігалось. вірно прослужив 3 роки.

причина продажу апгрейд

комплект: телефон+зарядка

ціна 150 грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...