Перейти до змісту

Нокія С6-01.Потрібно налаштувати.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Люди добрі,потрібна допомога.

Шукаю фаховця,який би мені настроїв телефон.Тобто: встановив навігатор (я стер карти.Випадково),настроїв Інтернет,програмок корисних поставив,Можливо Сімбіан поміняв би на Анну (точно не знаю,чи стане),настроїв ВАЙ-ФАЙ (звиняйте за трансліт).Ну коротше розказав,показав.А то телефон вже 5 місяців на руках,а толком нічого не знаю.Тільки телефоную і все.А хочеться більшого.

Сам лізти боюся,ще криво що стане.І зв"язуватися зі всякими конторами не дуже хочеться.Можливо тут є специ?

Опубліковано

Вибачте,але не всі такі фаховці.І не всі на Борді з компутером і софтом на "ти".Я,до прикладу,займаюся меблями і куди немаю тями,туди і не лізу.Нехай краже спеціально навчені люди займаються цим ділом.

Опубліковано

стер карти

правильно зробив. Стандартні карти ові - повний кал, порівняно з Навітелом. Навіть гірше Гарміна.

настроїв Інтернет

Якщо gprs - то хіба оператори перестали присилати смски з настройками?

якщо wi-fi - то звиняйте, можу хіба показати пару стабільних точок.

програмок корисних поставив

так корисного і безплатного у ові не буває. Тут єдиний варіант - взлом прошивки.

А

Сімбіан поміняв би на Анну

шило на мило, імхо. Це сира ось. Заради іконок? Та й про можливість взлому прошивки прийдеться забути.

Моя порада.

Взломити (не дивлячись на закриту видачу сертифікатів, це можливо). Поставити Spb shell, navitel, opera mobile, x-plore. А там далі, що душа забажає.

Опубліковано

Можу поставити навігацію гармін з картою України.

а на нокіі вони хіба канають ? я пробував ставити такі лаги шо ппц

Опубліковано

Мені гармін чомусь більше до вподоби,ніж навітел.Якось зручніший інтерфейс та більше налаштувань.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...