Перейти до змісту

Ебай

Saniko

Рекомендовані повідомлення

як купувати не ебай? Розкажіть послідовність дій, які треба зробити,(починаючи з пейполу) щоб в результаті товар був доставлений до покупця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

реєструєшся на ebay та paypal заводиш валютну карточку (в мене visa Classic від укрсоцбанку коштує 10 дол), зв"язуєш це все між собою, а далі тільки клікаєш. Данні при реєстрації потрібно вводити всі правдиво щоб співпадали всюди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А при купівлі певного товару, там є якісь відгуки як на аукро - ну щоб знати чи добропорядний продавець?

І щось таке читав, що на границі митникі можуть "привласнити" товар і товар або взагалі не прийде, або прийде наприклад пуста коробка, хтось чув щось про таке, чи то казки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А при купівлі певного товару, там є якісь відгуки як на аукро - ну щоб знати чи добропорядний продавець?

І щось таке читав, що на границі митникі можуть "привласнити" товар і товар або взагалі не прийде, або прийде наприклад пуста коробка, хтось чув щось про таке, чи то казки?

можливо були такі випадки. Хто його знає? Не треба багато розповідати про наших митників

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ібей має колосальну перевагу в сервісі захисту покупців проти того ж аукро:

45 днів - немає посилки, ти вправі вимагати повне повернення коштів, оскільки доки на руки її не отримав - вона є власністю продавця.

Також - зіпсутий товар, фейк і тд - все це - рішаємі моменти, якщо продавець неадекват - адміністрація прийде на поміч.

Возіть поменше іфонів, і менше буде крадіжок на таможні\сортуванні посилок :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як купувати не ебай

:D:ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я купую через посередника!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене 64 покупки, зазвичай недорогі дрібниці, найдороще 70 доларів годинник, прийшов вчасно, дали трекномер(міг відстежувати місцезнаходження посилки). Один раз не дійшла посилка. але то було на 50 грн то я й не дуже заморочувався, один раз прийшло поломане, але не критично, написав продавцю підкріпив фоткою, вислав ще один екземпляр безкоштовно(користуюся обома :) ). один раз не дійшла посилка, відписав, мені вислали ще раз і все ок. один раз поштар не по моїй адресі заніс посилку так людина принесла) от і весь досвід. Ібей рулить) разом з китайцями)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене 64 покупки, зазвичай недорогі дрібниці, найдороще 70 доларів годинник, прийшов вчасно, дали трекномер(міг відстежувати місцезнаходження посилки). Один раз не дійшла посилка. але то було на 50 грн то я й не дуже заморочувався, один раз прийшло поломане, але не критично, написав продавцю підкріпив фоткою, вислав ще один екземпляр безкоштовно(користуюся обома :) ). один раз не дійшла посилка, відписав, мені вислали ще раз і все ок. один раз поштар не по моїй адресі заніс посилку так людина принесла) от і весь досвід. Ібей рулить) разом з китайцями)))

а коли була остання покупка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

десь місяць назад

а шось я десь чув що скоро ebay дозволить продавати з України? хтось щось чув

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

десь місяць назад

а шось я десь чув що скоро ebay дозволить продавати з України? хтось щось чув

не чув! а якщо покупка більше 200 доларів, то на неї накладається 20% ПДВ від вартості і на ті відсотки ще відсотки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продати з території СНД через ebay складно, бо в наших країнах paypal не працює на приймання грошей. тільки на відправку.

є, звичайно, інші варіанти платежів, але paypal найпопулярніший.

тому навряд хтось заморочуватиметься з цим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У вівторок прийшли мої кросівки, доставлялись 9 днів, на рахунок валютної карти: маю карту приватбанку якою можна платити в інеті, при покупці сервіс пейпел перевів гривні у долари з невеликою комісією, проте гемору позбавився з відкритям валютних карток і закиданням на них іноземних грошей, рейтинг продавця відмічений кількістю продажів (число в дужках з зірочкою після ніку продавця) і відсотковим значенням Positive Feedback, натиснувши на нік можна побачити критерії за якими оцінюється продавець, чув що товар вартістю більше 200 доларів обкладається митом, також чув що на митниці крадуть товари, але сервіс eBay здається надійним

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Xтоcь купляв через украiнcький Ebаy (еbаy.com.uа). Вiн недавнo вiдкривcя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Server not found

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Server not found

еbay.com.uа

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у тебя так задумано что первая и последняя буквы кирилицей?

или это у меня буфер обмена шалит?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Beta

2. При переході по любій ссилці - Поиск товаров в США

3. Кривувата пошукова машина\он-лайн транслейтор

Оригінальний еbay.com - рулить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...