Перейти до змісту

ACER Aspire 5520

cstlua

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

АМД Атлон Х2 1,6

2Гб ДДР2 (2х1)

120ГБ

ДВД-РВ

GF (не інтегрована!!!)

бж,коробка,документи.

Коли я його купував -один "нехароший человек", забув сказати що "грів мост",після 3-х місяців - "Ви вкурсі".

Прохання - порад не давати, можна по - запчастинам. Орієнтовна ціна 1200грн., розбор - також присутній, пропозиціё уважно приймаються в пм (бажано вказати контакти та ціну)

Опубліковано

Да... Якщо Форумчанин з ніком FunTom - зможе довести мою причетність до ніка/логінів які він вказав, або надасть будь-які підтвердження своїх слів, ЗРАЗУ - ПИВО 2лх8х1л, з мене.. Ні - "баньте байца", "мало теж не буде","номер міняй", спочатку - питають,думають,а,потім приймають рішення, а "сцяти" - не вийде. "Абасрать" - можна будь-кого,але не мене...

Опубліковано

Да... Якщо Форумчанин з ніком FunTom - зможе довести мою причетність до ніка/логінів які він вказав, або надасть будь-які підтвердження своїх слів, ЗРАЗУ - ПИВО 2лх8х1л, з мене.. Ні - "баньте байца", "мало теж не буде","номер міняй", спочатку - питають,думають,а,потім приймають рішення, а "сцяти" - не вийде. "Абасрать" - можна будь-кого,але не мене...

у вказаній мною вище темі ваш номер телефону і фото є

ну якщо я не зможу довести що бачив саме вас, то можу показати список вхідних-вихідних дзвінків + відношення до повернення грошей (переписка додається) точно таке ж

ще докази?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...