Перейти до змісту

продам мобільний телефон

Drammer

Рекомендовані повідомлення

Стан на 4, батарея тримає 2-3 дні )(оригінальна) не глючіть. в ремонті не був. В комплекті зарядка наушнікі і флешщка на 1Gb. Продаю тому що він мені не потрібен. лежить без діла. Фоткі виставити немаю можливості. Вартість 280 грн торг і манібек присутні. Кого цікавить краще телефонувати 0504380640

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стан на 4, батарея тримає 2-3 дні )(оригінальна) не глючіть. в ремонті не був. В комплекті зарядка наушнікі і флешщка на 1Gb. Продаю тому що він мені не потрібен. лежить без діла. Фоткі виставити немаю можливості. Вартість 280 грн торг і манібек присутні. Кого цікавить краще телефонувати 0504380640

а чому вирішили змінити телефон?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чому вирішили змінити телефон?

шановні користувачі, читайте уважніше тему, продаю, тому що, він мені не потрібен. Є інший телефон цей лежить без діла.Нова ціна 270 грн. Телефон в нормальному стані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

нова ціна 250 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

200 забирайте, дешевше не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

резервую

приймаю резерв, звоніть 050 4380640

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в резерві слідуюча, якшо шо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продано, закрийте тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...