Перейти до змісту

продам мобільний телефон

Drammer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Стан на 4, батарея тримає 2-3 дні )(оригінальна) не глючіть. в ремонті не був. В комплекті зарядка наушнікі і флешщка на 1Gb. Продаю тому що він мені не потрібен. лежить без діла. Фоткі виставити немаю можливості. Вартість 280 грн торг і манібек присутні. Кого цікавить краще телефонувати 0504380640

Опубліковано

Стан на 4, батарея тримає 2-3 дні )(оригінальна) не глючіть. в ремонті не був. В комплекті зарядка наушнікі і флешщка на 1Gb. Продаю тому що він мені не потрібен. лежить без діла. Фоткі виставити немаю можливості. Вартість 280 грн торг і манібек присутні. Кого цікавить краще телефонувати 0504380640

а чому вирішили змінити телефон?

Опубліковано

а чому вирішили змінити телефон?

шановні користувачі, читайте уважніше тему, продаю, тому що, він мені не потрібен. Є інший телефон цей лежить без діла.Нова ціна 270 грн. Телефон в нормальному стані.

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...