Перейти до змісту

Майдан 22.11.11 ?

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Цей хлопець вирішив добряче нарватися. І схоже на те, що він планує йти до кінця. Цією прямолінійністю він викликає симпатію.

Чи вдасться йому? Побачимо. Але принаймні він заслуговує на те, щоб бути почутим

http://www.youtube.com/watch?v=GYBhEYqsAbg&feature=player_embedded

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 185
  • Створено
  • Остання відповідь

в данецкє і ва львовє = чувак сам собі протирічить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Йому жестикуляції невистачає, як на мене...

А ще думаю, що це все марно, тікі батарею на камері посадили зря... от побачите, ми українці такій народ в якого закладено генетично терпіти.

ЗІ Особисто я на "майдани" ходити не буду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кортінг, тебе нада здать на аналізи, інфа 100%. У тебе гіпофіз надто чутливо реагує на слово "донбас", особливо з великої букви.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Складається враження, що йому нема вже що втрачати. І для нього це є особистим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі: це його сторінка у Facebook.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

что то назревает. не думаю,что Майдан повторится,но "Точка принятия решения" уже позади.Время покажет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сильно.

Только зря он так открыто заявил о планах, могут ребят прикрыть на недельку - другую и инициатива провалится.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо апять? :blink:

На жаль, а може не щастя масові заворушення продавцям майок не організувати ніколи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"продавцы маек" всего лишь рупоры,массовики-затейники в другом месте базируются :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все було добре поки не почав говорити про майдан.. ми зберем, 200тисяч і тд... Після 2004 ніхто на майдан не піде. Епік фейл.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"продавцы маек" всего лишь рупоры,массовики-затейники в другом месте базируются :)

getto, якщо рупори "продавці майок", то грош ціна таким масовикам-затійникам :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після 2004 ніхто на майдан не піде

Цікаво, а чому? Тобто якщо один раз щось десь не вийшло - все кидати і "ну я так не граю"? Дитячий підхід, ні?

Хоча ясно що українці жіночо-дитяча нація. Ясно, що майдан це інструмент, як молоток чи зубило. Якщо одного разу в тебе випав з рук молоток і вдарив по пальцях - не користуватись молотками через це - тупість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після 2004 ніхто на майдан не піде

Цікаво, а чому? Тобто якщо один раз щось десь не вийшло - все кидати і "ну я так не граю"? Дитячий підхід, ні?

Хоча ясно що українці жіночо-дитяча нація. Ясно, що майдан це інструмент, як молоток чи зубило. Якщо одного разу в тебе випав з рук молоток і вдарив по пальцях - не користуватись молотками через це - тупість.

Через сам менталітет нашої нації, ми занадто довго були під кимось. Привикли що за нас все вирішують, якими методами це вже інше питання. Чому тотальне розчарування людей після 2004? Вони вийшли раз, думали все зміниця на краще, дяді в костюмах і краватках все зроблять як завжди...А сталося як ми знаєм, як сталося. Гроші і корумпованість взяли своє, нехочу впадати в політичні дебрі, сам є аполітичним чого і вам бажаю. Можна любити свою Країну(не державу) і без показового биття себе в груди який я патріот. Амінь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він з бумажки читав?

Мені під час перегляду почув, як перегортають сторінку чи міняють листок. Чи почулось?

Якщо будуть в Луцьку піду візьму футболку, хай буде. Сподіваюсь розміри будуть всі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо будуть в Луцьку піду візьму футболку, хай буде. Сподіваюсь розміри будуть всі

памойму, маркєтінговий ход вдався, продажі майок ростуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо будуть в Луцьку піду візьму футболку

Гнати їх з Луцька - у нас футболочний ринок давно поділений і зайнятий ! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я мав на увазі не куплю, а візьму бєвозмєздно.За гроші вона мені не потрібна.

Якщо за гроші то це буде не майдан, а базар з продажу футболок та іншого одягу, громадаянами інших націонаольностей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все було добре поки не почав говорити про майдан.. ми зберем, 200тисяч і тд... Після 2004 ніхто на майдан не піде. Епік фейл.

Ну, дістали його. В такій ситуації не завжди вийде мислити тверезо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я мав на увазі не куплю, а візьму бєвозмєздно.

Безкоштовно також будуть роздавати але тільки тим кому зразу прострілять долоню :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після 2004 ніхто на майдан не піде. Епік фейл.

А я в цьому підтримаю Kortingа. І на Майдан я піду, як і ходила у 2004.

Щоб щось змінити, треба спробувати, і я щиро поважаю людей, які хоч ЩОСЬ роблять, які принаймі не бояться сказати свою думку вголос. Ніхто не знає, чи буде майбутня нова влада набагато кращою, ніхто не знає, чи в отаких бунтарів щось вийде, але дуже хочеться, щоб таки вийшло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сам є аполітичним чого і вам бажаю. Можна любити свою Країну(не державу) і без показового биття себе в груди який я патріот. Амінь.

Як на мене, то тут щось набагато більше за політику. Якщо це стосується нас всіх і має далеко не найкращий вплив на наш добробут, то це не просто політика.

І ще не помітила, що хтось тут показово б"є себе в груди, навпаки якась дивна тенденція наголошувати на своїй аполітичності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такс, вже мінімум троє підуть, ху віл бі некст? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такс, вже мінімум троє підуть, ху віл бі некст? :)

А простіше за компом сидіти і сміятися і з влади, і з тих, що на майдан підуть. Правда?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...