Перейти до змісту

Пожежа в замку Любарта

laska

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чесно кажучи, я в шоці і від того, що городить Рабан і від протипожежної безпеки в замку теж.

Навчання в неділю ввечері в заповіднику? А Фтемов не знає, що роблять його підлеглі? Що за маячня?

Криниця закрита...ото вже бережуть пам'ятку :naezd:

26773-2b.JPG

Джерело

Опубліковано

http://www.volynnews..._lyubarta_foto/

У Луцькому замку Любарта сталась пожежа – горів дерев’яний балкон (машикулі) біля в’їзної вежі.

Як розповіли очевидці, пожежу помітили близько шостої вечора у неділю, 18 вересня. Побачивши дим і вогонь, люди відразу викликали пожежників.

Очевидці вважають, що займання сталось через недопалок, який хтось з відвідувачів кинув, будучи на оглядовому майданчику в’їзної вежі.

Люди, які спостерігали на подією, також розповіли: на момент загорання на в’їзній вежі перебувало четверо людей. До всього свідки зазначили, що ці люди, схоже, завітали у замок, святкуючи весілля.

Гасити вогонь люди кинулись одразу – носили воду із вбиральні, бо криниця, що розташована на території замку, була закрита. Спершу, розповідають очевидці, загорівся дах, а вже згодом вогонь дістався і середини дерев’яної конструкції.

Незадовго прибули пожежники і заходились шукати джерело займання. Завдяки пожежній драбині рятувальники дістались до вогню і загасили полум’я.

Працівники замку цю подію коментувати відмовились. А директор історико-культурного заповідника «Старий Луцьк» Тарас Рабан запевнив, що того вечора на території історичної пам’ятки відбувались «учбові тренування» рятувальників. Проте, оскільки він нині у відпустці, про деталі говорити не взявся.

Версію Рабана підтвердив і начальник Луцького міського відділу МНС України у Волинській області Руслан Фтемов.

«Як мені доповіли мої підлеглі, що це ніби було навчання. Сплановане. Неудачно шось там вони зробили. Але я вам зараз нічого не готовий говорити», – прокоментував він.

.

Опубліковано

пропоную надалі проводити такі "тренування" на территорії житлових приміщеннь рабана і фтемова.

бутилки на коктейль молотова назбирати недовго.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...