Перейти до змісту

Робота, и все что с нее связано

Oushen

Что влияет на зарплату, ну и другие мелочи  

62 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нафіг той диплом,якщо немає мозгів і нормальних звязків.Диплом в нашій конченій країні тільки для галочки.В нас і деякі депутати з неповною вишкою і пр.міністр (проффесор) зек!

Хто хоче працювати на державу або на дядю диплом дійсно необхідний,а хто має свій бізнес,той вирішує сам чи потрібен він йому.

Я знаю людей в яких мільйони в обороті і тільки зараз вони почали вчитись(так для себе).

В мене теж диплом лежить в тумбочці і нафіг мені не поторібний.Коли попрацюєш на себе,то потім на когось працювати навряд чи схочеться.(по собі знаю)

Опубліковано

Якщо Ви після школи, і у Вам точно відомо, чим Ви будете займатись в житті - це одне, а коли Ви хочете щось "штурмувати" - то це друге. Якщо ви "пружина" і будете бізнесменом (не торгашем) то диплом про ВО, можливо, і не потрібен. Решті майбутнім успішним людям ВО ПОТРІБНА. І не обовязково вона дасть знання за фахом. Світогляд, знайомства із людьми, рівень свідомості зовсім інші в тих, хто отримав СПРАВЖНЮ вищу освіту. Так, можливо (і в ІТ в першу чергу) молоді хочеться "зашибати гроші" вже, зараз і багато, і є такі можливості. АЛЕ. З часом то мине. А то вже є факти... Наприклад, не вистояв би я зайвих півгодини позавчора в бумі з-за того, що (така моя думка) молоденький адмін "лікував" компи касирок в той час як "просилось" перевантаження і виправлення кількома скриптами сервера БД хвилин за 5-7.

Просто у форумі тут різні люди... Ті, хто прекрасно продає товар (дилери, Оріфлейм, мері кей тощо) - їм аби швидше до роботи приступити, і вони "збивають" торговий капітал. Є професійні робітники (токарі, слюсарі, водії, будівельники). А є і інтелігенція, бізнес-еліта. Ким Ви будете? От тоді і вибирайте для себе варіанти.

Між іншим, зіткнувся із таким фактом - людей із ВО більшає, а грамотних меншає. Скільки помилок в газетах! А в рекламних оголошеннях! Стидоття!!!! (Я не філолог, до речі!!). Заяви не можуть написати деякі особи із ВО! Сам бачив! А Ви.... Необовязковість освіти...

Про успішний бізнес є притча-аналогія про карету, в який запряжено коня, ним управляє фірман, а в кареті сидить пан. Так якщо в бізнесі Ви добиваєтесь лише "хваткою", "нюхом" і працею - то Ви - кінь... (Хай із 10.000.000 $ річного обороту). Форд, Левіс - то одиниці. Якщо Ви таким станете - то честь Вам і хвала, але це виняток, і решті підійде лиш біблійне "працюйте (і вчіться), і воздасться Вам".

Опубліковано

В першу чергу - ГОЛОВА! Є мізки - будуть всі решта пунктів. От тільки для цієї голови життєво необхідний добре підвішений язик.

Хоча, я особисто не жалію про 5 потрачених років на матфаці ВДУ. Однак, вже майже не пригадую викладеного матеріалу. :smile3:

Нам ще в школі вчителька з математики казала: навчання вам потрібно не стільки для того щоб дати знання, а щоб навчитись ДУМАТИ, засвоювати нову інформацію шляхом напруження звивин.

Опубліковано
навчання вам потрібно не стільки для того щоб дати знання, а щоб навчитись ДУМАТИ, засвоювати нову інформацію шляхом напруження звивин.

ВО!

Я в школе, в последних классах не помнил ни одной теоремы, я их в уме перед доской доказывал. Иногда такими путями, что учитель был в шоке, но ставили пятёрки :)

А еще у нас в физматклассе половина таких была, и учительница классная по математике... как засядем какую-то задачу решать, и все две пары "прорешаем"! А законы/правила/аксиомы можна и дома выучить. :)

Голова - она и в африке голова. Главное - правильно оценить возможности. Потому что будь вы суперумным и достойным какой-то работы/зарплаты, всегда найдется более суперумный и достойный! :smile3:

Опубліковано

Голова, однозначно... Не знаю, як в кого, але в мене всі роботодавці чогось в диплом не заглядали (хочі там в основному все 4-5), а давали тестова зівдання і влаштовували співбесіди. Я з 3-го курсу працював в свому ж університеті сисадміном. Була можливість і навчитись і поекспериментувати. Так шо з універу я виходив з солідним багажем знань і роботу знайти булдо не проблема...

Опубліковано

15 мая 2007 р.

На Волыни не хватает образованных работников

Наибольшее хозяйство Волыни нуждается в рабочих – свыше 2 тысяч вакансий. Об этом на заседании Луцкого пресс-клуба реформ отметила начальник отдела организации предоставления услуг работодателям облцентра занятости Алла Чубара, – сообщил 15 мая собкор ЗИК.

Кроме того, также существует потребность в служащих – около тысячи вакансий.

В центре занятости зарегистрировано больше всего граждан без специальности – свыше 8 тысяч человек, хотя потребность в них в десять раз меньше.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Закінчив інститут 2 роки назад, зі всьго того що там викладали в реальному житті знадобилось 5% інформації. Дійсно корисне в інституті є те що вчать домовлятись з людьми, знаходити спільну мову, та викручуватись з ситуацій яких на роботі більш ніж достатньо, мабуть завдяки цьму я за два роки став з простого менеджера керівником комерційного відділу! І планую рости далі :) !!!

А диплом в мене бухгалтерія&аудит, при прийомі на роботу звернули увагу тільки на те що він економічного напрямку!!!

Доречі вже давно доведено що трієшники працюють набагато ефективніше чим відмінники, томущо останні замість логічного мишлення заучують книжки і діють чітко по інструкціцях.

А на рахунок "Учиться,Учиться и ещё раз Учиться" це просто Леонід Ілліч ручку розписував :)

Опубліковано
Я в школе, в последних классах не помнил ни одной теоремы, я их в уме перед доской доказывал. Иногда такими путями, что учитель был в шоке, но ставили пятёрки :)

А еще у нас в физматклассе половина таких была, и учительница классная по математике... как засядем какую-то задачу решать, и все две пары "прорешаем"! А законы/правила/аксиомы можна и дома выучить. :)

Голова - она и в африке голова. Главное - правильно оценить возможности. Потому что будь вы суперумным и достойным какой-то работы/зарплаты, всегда найдется более суперумный и достойный! :)

у меня почти аналогичная ситуевина была с математикой в последний год школы (Шкодер не даст соврать :-), если вспомнит. ой, как давно это было! BTW, Димка, у нас же 15 лет с выпуска!!!)

про диплом - нужен однозначно. лучше по специальности. на своем примере скажу - был бы у меня сейчас банковский диплом - имел бы раза в полтора выше. но и мой, ин-язовский помогает, поскольку много работодателей требуют английский.

не знаю, насколько 5 лет тратятся впустую - 4 и 5 курсы я в универе не был.

голова - тоже очень важна, но, на нее начинают обращать внимание уже после скольких-то лет работы. "сначала ты работаешь на резюме, а потом оно работает на тебя" (лет 5-7 минимум надо поработать на ваш файл f.i.o.resume.doc, ИМХО)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...