Перейти до змісту

Куплю хату або дачу біля Луцька

pashka05

Рекомендовані повідомлення

Цікавить до 30-35 км від Луцька. Бюджет біля 3000 дол.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продам старий деревяний будинок (не придатний для проживання - використовую його як дачу) 13 км в д м. Луцька ( 2 км за с. Крупа - село Ярославичі Млинівський р-н). Земельна ділянка 0,54 га, Криниця. Льох. В будинку світло,поруч газ. 0,17 га засадженно сортовою полуницею. Поруч ліс. Ціна 5000 у.о. Тел. 0956253337

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Можливий варіант – земельна ділянка. Актуально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

привіт, хочу запропонувати наступний варіант:

продаю земельну ділянку 7 сот. сільськогосподарського призначення з можливістю зміни цільового призначення під будівництво в Луцьку по вул. Дубенській, 26 а, біля ресторану ,,Ірен,, (колишній ресторан ,,Амексім,,) - за переїздом наліво. Поруч розташований жилий масив та автотранспортне підприємство ,,Шлях,,. Ділянка приватизована, прямокутної форми, на горбочку. Доїзд асфальтований. На межі є світло,

газ

і вода, сусіди будуються.

До зупинки йти 7 хв.

Ціна 8000 у.о.

095-510-36-24, 095-468-17-04

post-14327-0-70302000-1326978978_thumb.j

post-14327-0-10502600-1326978985_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продаю земельну ділянку 7 сот. сільськогосподарського призначення з можливістю зміни цільового призначення під будівництво в Луцьку по вул. Дубенській, 26 а, біля ресторану ,,Ірен,, (колишній ресторан ,,Амексім,,) - за переїздом наліво. Поруч розташований жилий масив та автотранспортне підприємство ,,Шлях,,. Ділянка приватизована, прямокутної форми, на горбочку. Доїзд асфальтований. На межі є світло,

газ

До зупинки йти 7 хв.

Ціна 8000 у.о.

участок интересный я купилбы но смена целевого назначения в данный момент будет кще столькоже стоить как участок потому цена за участок выйдет нереальная

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

газ

До зупинки йти 7 хв.

Ціна 8000 у.о.

участок интересный я купилбы но смена целевого назначения в данный момент будет кще столькоже стоить как участок потому цена за участок выйдет нереальная

у Вас невірна інформація!!!!!!!!!..........

зміна цільового призначення на сьогоднішній день 3-4 тис. у.о.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де ви берете такі цифри?? якшо все саменькому робити, то можна і в 4000 тис. грн. вкластись, тільки треба час і терпіння)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...