Перейти до змісту

Потрібен "приходяций" адмін на 1С 8

drozl

Рекомендовані повідомлення

З/п - від 50 грн. за прихід. Початково пару сот грн. на те, щоб розібратися з базою - не проблема (сума оговорюється на місці).

Їздити недалеко - в межах маршруту 15-ки. Оперативне реагування і увімкнений телефон вітається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1c на чому крутиться? DB2? MSSQL? Файлова? postGre?

І що значить адмінити? Бекап зробити? Юзерів вигнати? То можна і по РДП.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

База не на SQL, просто ФС від вінди. Адміністрування може не зовсім точно, правильніше сказати внесення незначних правок в 1С згідно чинного законодавства :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підписка на ІТС є? Чи варєз юзаєм?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це треба виясняти на місці., але ні про яку підписку не чув.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу запропонувати фірму. Але ціна зросте трошки. Трошки вдвічі. :) І ці зміни вносяться віддалено. Не потрібно сидіти у вас на фірмі, щоб над душею стояли бух-ши і капали на мозок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не підходить. А от працівників тієї фірми думаю така робота може зацікавити ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 50 грн - навряд. Оплату 1С-ника - погодинна. І від 10 доларів США за годину. Мінімум - 50грн за годину. Якщо це 7,7.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

від 50 грн. за прихід

Попереднього спеца це влаштовувало, просто людина набралася замовлень понад міру і ходить дуже невчасно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 50 грн - навряд. Оплату 1С-ника - погодинна. І від 10 доларів США за годину. Мінімум - 50грн за годину. Якщо це 7,7.
У тебе старі розцінки, зараз беруть не менше 100грн за годину. Мій шеф як кодер на 8,2 бере 150 в містах таких як Київ чи Москва і того 200+ грн. 7,7 як "раритетна" 1С скоро коштуватиме ще дорожче.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут роль грає сертифікація. Якщо твій шеф отримав "Спеціаліста" - тоді я згоден. А так - 10 баксів.

Хто кручє - від 120 грн (по місту/області).

20у.о. була колись такса (долар 4,5).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 баксів з натягом і скрипом може бути, якщо він дійсно спец і плідно працював ту годину, а не читав доки. А якщо поправив пару рядочків коду за 5 хв., звиняйте :_37:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перепрошую, якщо до тебе прийде теле-майстер, капне припою на плату, щоб ти зміг ввечері подивитися поєдинок улюбленого боксера, а він за роботу візьме 50 грн.

Ти відмовиш? Сумніваюся.

БО ти не знаєш, що і де зробити. Інакше б зробив. А коли в тебе 20 число і 16,45 вечора... Ти і всі 200 даси. Аби вже тоє ПДВ здати вчасно. Бо штраф буде не 50 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тут за інших розписуватись не буду бо просто допомагаю людям знайти потрібну людину. Але сам звісно не відмовлю, особливо якщо справа робиться в неробочий час, чи у вихідний.

Женя, твій інтерес мені зрозумілий, тепер я хотів би почути, що скажуть самі специ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мого інтересу тут немає. Я знаю, що хлопці за 50 грн не будуть півдня сидіти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніхто не буде, і я не буду :)

50 грн. - факт приходу плюс мінімальної роботи. Далі - +++.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...